ATP
Sinner: "Ο Tiafoe το παρατράβηξε"

 
Jannik Sinner
Jannik Sinner © GEPA-pictures
tn team Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2021 - 12:05

Ο Jannik Sinner άφησε αιχμές κατά του Frances Tiafoe μετά τον αγώνα τους για τα ημιτελικά της Βιέννης, υποστηρίζοντας πως το παρατράβηξε και έδειξε ασέβεια προς το πρόσωπό του. H απάντηση του Αμερικανού.

Ο νεαρός Ιταλός, που την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιήσει την πρώτη του είσοδο στο Top 10 της παγκόσμιας κατάταξης, απώλεσε ένα προβάδισμα με 6-3, 5-2 στον χθεσινό ημιτελικό του Erste Bank Open και υπέστη την ήττα από τον Tiafoe με 3-6, 7-5, 6-2.

Στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα, ήταν φανερά ενοχλημένος με τη συμπεριφορά του Αμερικανού κατά τη διάρκεια του αγώνα, που θεώρησε ότι έδειξε ασέβεια προς το πρόσωπό του. Συγκεκριμένα, υπήρξαν πολλές στιγμές στο ματς, που ο Tiafoe χρησιμοποίησε την αγάπη που έχει από το κοινό ως δύναμη, ζητώντας από τον κόσμο να φωνάξει ακόμα περισσότερο, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον Ιταλό.

"Κατά τη γνώμη μου, ο Tiafoe το παρατράβηξε σήμερα. Είναι διαφορετικό πράγμα να θες να δώσεις ένα σόου στον κόσμο από το να μη σέβεσαι τον αντίπαλο. Δεν ξέρω τι συνέβη, αλλά σήμερα το παρατράβηξε", είπε ο Sinner μετά τον αγώνα, στις δηλώσεις που έκανε στα ιταλικά.

"Υπάρχουν κάποια όρια. Κάποιες στιγμές ήμουν έτοιμος για να παίξω, αλλά έπρεπε να περιμένω τον Tiafoe. Ίσως έπρεπε να του βάλω περισσότερη πίεση, να μιλήσω στον διαιτητή και να του ζητήσω να σεβαστεί τους χρόνους. Αλλά τώρα πέρασε."

Αργότερα, ζητήθηκε από τον Tiafoe ένα σχόλιο γι' αυτές τις δηλώσεις στη δική του συνέντευξη Τύπου, με τον Αμερικανό να απαντά: "Δε νιώθω άσχημα γι' αυτό. Το κοινό είναι εκεί για κάποιο λόγο. Είμαι διαδραστικός με το κοινό, δικαιούμαι να το κάνω αυτό και δε νιώθω άσχημα. Παρά τα όσα έγιναν, είχε τις ευκαιρίες του για να κερδίσει. Χρησιμοποίησα το κοινό με το μέρος μου και ξεκίνησα να παίζω εκπληκτικό τένις, αλλά στο τέλος της ημέρας αυτό που έκανα ήταν να περάσω καλά εκεί έξω και να πάρω τη νίκη."

Σήμερα, στις 15:00 το μεσημέρι, ο Tiafoe θα παίξει τον σημαντικότερο τελικό της καριέρας του (COSMOTE SPORT 6HD), με αντίπαλο τον Alexander Zverev.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots