ATP
Πρόκριση για Djokovic στο διπλό (vid)

 
Djokovic & Krajinovic
Djokovic & Krajinovic © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Δευτέρα, 01 Νοεμβρίου 2021 - 21:04

Ο Novak Djokovic ξεκίνησε με το δεξί την προσπάθειά του στο διπλό του Paris Masters, κερδίζοντας μαζί με τον Filip Krajinovic τους Αυστραλούς Luke Saville και Alex De Minaur.

Μετά από 1 ώρα και 36 λεπτά ενός κλειστού παιχνιδιού, οι Djokovic και Krajinovic επικράτησαν των Saville και De Minaur με 4-6, 6-4, 10-7.

Ο Djokovic, ο οποίος θα παίξει με τον Marton Fucsovics στον 2ο γύρο του μονού, είχε παίξει διπλά με τον Krajinovic και στις αρχές της χρονιάς στο ATP Cup.

Οι Αυστραλοί Saville και De Minaur έκαναν break στο ξεκίνημα του αγώνα και στηρίχθηκαν σ' αυτό, για να κατακτήσουν το 1ο σετ με 6-4. Στο 2ο σετ οι Djokovic και Krajinovic χρειάστηκε να σβήσουν διπλό break point στο 1ο (1-0) και στο 3ο game (2-1), για να μείνουν "ζωντανοί" στο παιχνίδι.

Αφού τα κατάφεραν, άρχισαν να κερδίζουν έδαφος και στο τέλος του σετ έγιναν πιο απειλτικοί. Στο 8ο game είχαν το πρώτο τους break point χωρίς αποτέλεσμα και τελικά έκαναν το πρώτο τους break στο 10ο game, για να πάρουν το σετ με 6-4.

Στο match tie-break το σερβικό δίδυμο προηγήθηκ εμε 5-1, αλλά οι δυο Αυστραλοί κέρδισαν τους 5 επόμενους πόντους και πέρασαν μπροστά με 6-5. Οι Djokovic και Krajinovic είχαν τον τελευταίο λόγο στο ματς, κερδίζοντας τους 5 από τους 6 τελευταίους πόντους, για να επικρατήσουν με 10-7.

Στον 2ο γύρο του παρισινού Masters, οι Djokovic και Krajinovic θα παίξουν με το Νο.6 ζευγάρι του ταμπλό, τον Αυστραλό John Peers και τον Σλοβάκο Filip Polasek.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots