ATP
ATP Finals: Το πρόγραμμα της Παρασκευής

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2021 - 10:14

Οι Andrey Rublev και Casper Ruud θα διεκδικήσουν το τελευταίο εισιτήριο για τα ημιτελικά του ATP Finals, ενώ ο Novak Djokovic θα επιχειρήσει να βγει αήττητος από το round robin. Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας.

Στις 15:00 το μεσημέρι θα αρχίσει η πρώτη αναμέτρηση των μονών για σήμερα, μεταξύ του Andrey Rublev και του Casper Ruud. Ο νικητής του αγώνα θα πάρει τη 2η θέση του ομίλου και το τελευταίο εισιτήριο για τα ημιτελικά, μετά απ' αυτά που έχουν εξασφαλίσει ήδη οι Novak Djokovic, Daniil Medvedev και Alexander Zverev.

Ο Rublev έχει καταφέρει να κερδίσει τον Ruud και στις 4 προηγούμενες συναντήσεις τους. Φέτος έχουν παίξει δυο φορές, ωστόσο και τις δυο αρκετούς μήνες πριν, στον 4ο γύρο του Australian Open και στα ημιτελικά του Monte-Carlo Masters.

Στις 22:00 το βράδυ θα γίνει ο τελευταίος αγώνας για το round robin, στον οποίο ο Novak Djokovic θα αντιμετωπίσει τον Cameron Norrie. O Nole έχει ήδη εξασφαλίσει την 1η θέση του ομίλου και πάει για το 3 στα 3, ενώ ο Norrie, που αντικατέστησε τον Στέφανο Τσιτσιπά, θέλει να απολαύσει τον τελευταίο του αγώνα στο τουρνουά. Θα είναι η πρώτη συνάντησή τους στο tour.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής:

Centre Court:
12:30 Ram/Salisbury [2] v. Cabal/Farah [5]
15:00 Andrey Rublev [5] v. Casper Ruud [8] COSMOTE SPORT 6HD
19:30 Herbert/Mahut [3] v. Murray/Soares [7]
22:00 Novak Djokovic [1] v. Cameron Norrie [10] COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots