ATP
1η νίκη για τη Σερβία του Djokovic (vid)

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic © Davis Cup Finals
tn team Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 - 22:00

O Novak Djokovic οδήγησε τη Σερβία στην 1η της νίκη στους τελικούς του Davis Cup, κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά.

Η Σερβία βρίσκεται στον δύσκολο 6ο όμιλο μαζί με την πολύ δυνατή Γερμανία, έκανε όμως το πρώτο βήμα για την πρόκριση στη φάση των νοκ άουτ σήμερα, κερδίζοντας την Αυστρία με 2-0.

Ο Dusan Lajovic κέρδισε τον Gerald Melzer με 7-6 (5), 3-6, 7-5 στο μεγάλο ντέρμπι του tie, ενώ ο Novak Djokovic στο δεύτερο παιχνίδι έκανε το καθήκον του, παίζοντας καλό τένις και κερδίζοντας εύκολα τον Dennis Novak με 6-3, 6-2.

Νωρίτερα η Ιταλία κέρδισε τις Ηνωμένες Πολιτείες, με τον Jannik Sinner να "σφραγίζει" τη νίκη για την ομάδα του, συντρίβοντας τον John Isner με 6-2, 6-0. Στον άλλον αγώνα, ο Lorenzo Sonego κέρδισε τον Reilly Opelka με 6-3, 7-6 (4).

Τέλος, και η Ισπανία πέτυχε την πρώτη της νίκη στο τουρνουά, κερδίζοντας το Εκουαδόρ. Ο Feliciano Lopez επιβλήθηκε του Roberto Quiroz με 6-3, 6-3, ενώ ο Pablo Carreno Busta τα βρήκε σκούρα, αλλά κέρδισε τον Emilio Gomez με 5-7, 6-3, 7-6 (5).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots