ATP
Στα ημιτελικά οι Σέρβοι με διπλή νίκη Djokovic (vid)

 
Στα ημιτελικά οι Σέρβοι με διπλή νίκη Djokovic (vid)
tn team Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 - 0:37

Μετά τη νίκη στο μονό, ο Novak Djokovic έπαιξε και στο διπλό, βοηθώντας τη Σερβία να κάνει την ανατροπή απέναντι στο Καζακστάν και να παραμείνει "ζωντανή" στο κυνήγι του δεύτερου τίτλου της στο Davis Cup!

Η Σερβία επικράτησε του Καζακστάν με 2-1 και πήρε την πρόκριση για την ημιτελική φάση του Davis Cup.

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές του 2010, μπήκαν σε περιπέτειες σήμερα, καθώς ο Miomir Kecmanovic έχασε στον πρώτο αγώνα της ημέρας μετά από 3 ώρες και 18 λεπτά από τον Mikhail Kukushkin, με 7-6 (5), 4-6, 7-6 (11).

Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Novak Djokovic, ο οποίος κέρδισε αρχικά τον Alexander Bublik με 6-3, 6-4 και ισοφάρισε τη σειρά, ενώ στη συνέχεια παρατάχθηκε και στο διπλό, όπου μαζί με τον Nikola Cacic επικράτησαν των Καζάκων, Andrey Golubev και Aleksandr Nedovyesov, με 6-2, 2-6, 6-3.

Ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου παρέμεινε αήττητος σε 3 αναμετρήσεις στα μονά μέχρι τώρα στους τελικούς του Davis Cup. Στα διπλά πέτυχε την 1η του νίκη στο τουρνουά, αφού ήταν η 2η φορά που αγωνίστηκε και την 1η είχαν χάσει μαζί με τον Cacic από τους Γερμανούς Kevin Krawietz και Tim Puetz.

Παρά την ήττα εκείνη, η Σερβία μπήκε στα νοκ άουτ παίρνοντας ένα από τα δυο εισιτήρια των καλύτερων δεύτερων των ομίλων και σήμερα απέκλεισε και το Καζακστάν.

Την Παρασκευή, οι Σέρβοι θα αντιμετωπίσουν την Κροατία στη Μαδρίτη, για την ημιτελική φάση του Davis Cup.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots