ATP
Nadal: "Ο Djokovic τις καλύτερες πιθανότητες να είναι ο 1ος σε Slams"

 
Rafael Nadal
Rafael Nadal Φωτογραφία: Tennis Photo Network
tn team Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 - 13:20

Ο Rafael Nadal δεν θέλει να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του και είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του πως αυτή τη στιγμή ο Novak Djokovic είναι ο παίκτης που έχει τις καλύτερες πιθανότητες για να κατακτήσει τα περισσότερα Grand Slams, μεταξύ των Big 3.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε για το Vamos Movistar, o Nadal μίλησε για μια ακόμα φορά για το θέμα του "GOAT" και του παίκτη που θα κατακτήσει τους περισσότερους Grand Slams τίτλους. Θυμίζουμε πως Nadal, Djokovic και Federer μοιράζονται αυτή τη στιγμή το ρεκόρ, έχοντας από 20 Slams, όμως ο Ισπανός δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και έδωσε μια ξεκάθαρη απάντηση, βασισμένη στην κυριαρχία του Djokovic για το 2021.

"O Djokovic βρίσκεται στην καλύτερη θέση για να γίνει ο παίκτης με τα περισσότερα Grand Slam στην ιστορία. Δε χρειάζεται να κρυβόμαστε. Ο Federer είναι εκεί που είναι και εγώ εκεί που είμαι.

Ωστόσο, o Djokovic παίζει πολύ καλά και διανύει πολύ καλή περίοδο. Αυτή είναι η πραγματικότητα και δεν μπορούμε να την αγνοούμε. Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί σε 9 μήνες από τώρα, αλλά αυτή τη στιγμή είναι το μεγάλο φαβορί", είπε χαρακτηριστικά ο 35χρονος Ισπανός, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στη δράση μετά από 4 μήνες απουσίες σε δυο εβδομάδες, παίζοντας στο τουρνουά επίδειξης του Άμπου Ντάμπι.

O Djokovic είχε την ευκαιρία να ξεπεράσει τους Federer και Nadal από φέτος, αλλά έχασε στον τελικό του US Open από τον Daniil Medvedev, σε έναν αγώνα που είχε τεράστια πίεση στους ώμους του, αφού διεκδικούσε ταυτόχρονα και το ανεπανάληπτο ρεκόρ του calendar-Year Grand Slam.

Θα έχει μια νέα ευκαιρία ο Σέρβος για να γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία που θα φτάσει τα 21 majors τον επόμενο μήνα στη Μελβούρνη, όπου θα διεκδικήσει τον 10ο τίτλο του στο αγαπημένο του Australian Open, όπου κυριαρχεί απόλυτα την τελευταία δεκαετία.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots