ATP
Προβάδισμα για Πολωνία έναντι της Ελλάδας

 
Προβάδισμα για Πολωνία έναντι της Ελλάδας
tn team Σάββατο, 01 Ιανουαρίου 2022 - 9:57

Ο Kamil Majchrzak κέρδισε τον Μιχάλη Περβολαράκη παρά τη μεγάλη προσπάθεια του Έλληνα παίκτη στο 2ο σετ, για να δώσει το προβάδισμα στην Πολωνία στην πρεμιέρα της Εθνικής μας στο ATP Cup.

Ο Majchrzak επικράτησε του Περβολαράκη με 6-1, 6-4 σε 1 ώρα και 19 λεπτά παιχνιδιού στην Qudos Bank Arena στο Σίδνεϊ, για να δώσει προβάδισμα στην Πολωνία έναντι της Ελλάδας.

O Περβολαράκης έχασε γρήγορα την επαφή με το σκορ στο 1ο σετ και βρέθηκε πίσω με 0-5, καταφέρνοντας μόνο να κερδίσει ένα game πριν το χάσει με 1-6.

Πολύ διαφορετικό ήταν το 2ο σετ, με τον 25χρονο Έλληνα παίκτη, Νο.399 στην παγκόσμια κατάταξη, να κοιτάζει στα μάτια τον Πολωνό αντίπαλό του, Νο.117 στον κόσμο. Παρά το γεγονός πως βρέθηκε και πάλι από πολύ νωρίς πίσω με break στο 0-2, κατάφερε να κερδίσει τα 3 επόμενα games και να προηγηθεί με 3-2.

Ο Majchrzak ωστόσο έκανε νέο break μετά από ένα μεγάλο game σε διάρκεια και ανέκτησε το πάνω χέρι στο 4-3, για να κρατήσει το σερβίς του από το 0-30 στη συνέχεια και να φτάσει στο 5-3. Κράτησε το σερβίς του και στο 10ο game ο Πολωνός, που μετά από 79 λεπτά αγώνα "σφράγισε" τον πόντο για την πολωνική ομάδα.

Το tie συνεχίζεται με την αναμέτρηση των κορυφαίων των δυο ομάδων, Στέφανου Τσιτσιπά και Hubert Hurkacz. Αν ο Στέφανος πάρει τη νίκη, το tie θα κριθεί στο διπλό. Διαφορετικά, η Πολωνία θα εξασφαλίσει τη νίκη.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots