ATP
Ακόμα ένα μήνα εκτός ο Thiem!

 
Dominic Thiem
Dominic Thiem © Peter Staples/ATP Tour
tn team Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 - 19:35

Τα πισωγυρίσματα συνεχίζονται για τον Dominic Thiem, που μετά την Κόρδοβα απέσυρε τη συμμετοχή του από τρια ακόμα χωμάτινα τουρνουά, με αποτέλεσμα να μην επιστρέψει στη δράση μέχρι τουλάχιστον τον Μάρτιο!

Η αναμονή για όσους περιμένουν να δουν και πάλι τον Thiem στη δράση θα συνεχιστεί για τουλάχιστον έναν μήνα ακόμα, αφού ο Αυστριακός το τουρνουά της Κόρδοβας, απέσυρε τη συμμετοχή του και από το Μπουένος Άιρες, το Ρίο και το Σαντιάγκο.

Θα χάσει λοιπόν όλα τα χωμάτινα τουρνουά της Λατινικής Αμερικής και, εκτός νέου απροόπτου, θα επιστρέψει στη δράση τον Μάρτιο για το Indian Wells.

"Τα πήγαινα καλά στην προετοιμασία μου στη Βιέννη και είμαι χαρούμενος γιατί ο καρπός μου είναι εντελώς καλά. Όμως είχα αυτό το μικρό πισωγύρισμα που με ανάγκασε να σταματήσω για λίγο τις προπονήσεις. Ποτέ δεν είναι εύκολο να επιστρέφεις μετά από 7 μήνες. Θα ακολουθήσω τις συμβουλές των γιατρών μου και θα ξεκουραστώ για λίγες μέρες. Έπειτα θα ξεκινήσω την προετοιμασία μου, πριν κάνω την επιστροφή μου στους αγώνες", είπε ο Thiem, αναφερόμενος σε εκείνον τον τραυματισμό που είχε στις αρθρώσεις των δαχτύλων του και τον ανάγκασε να αποσύρει τη συμμετοχή του από το τουρνουά της Κόρδοβας αυτής της εβδομάδας.

Από τον Ιούνιο έχει να αγωνιστεί ο Thiem, που θα συμπληρώσει 8 μήνες αγωνιστικής απουσίας όταν ξεκινήσει το Indian Wells. Ο 28χρονος Αυστριακός, που δεν τα έχει πάει καθόλου καλά μετά το μεγάλο breakthrough και την κατάκτηση του 1ου του Grand Slam στο US Open το 2020, βρίσκεται στο Νο.37 της παγκόσμιας κατάταξης και αναμένεται να χάσει και άλλο έδαφος τις επόμενες εβδομάδες.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots