ATP
Del Potro: "Αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας της καριέρας μου"

 
Juan Martin Del Potro
Juan Martin Del Potro © Sergio Llamera | Argentina Open
tn team Τετάρτη, 09 Φεβρουαρίου 2022 - 3:38

Ο Juan Martin Del Potro επιβεβαίωσε μετά την ήττα του από τον Federico Delbonis πως αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας της καριέρας του. Η μεγάλη συγκίνηση και τα δάκρυα του Αργεντινού "γίγαντα".

Μετά την ήττα του από τον Delbonis με 6-1, 6-3 στην επιστροφή του μετά από 2,5 χρόνια απουσίας, ο Del Potro επιβεβαίωσε στις δηλώσεις του στο court πως ήταν ο τελευταίος αγώνας της καριέρας του.

"Θα θυμάμαι αυτή τη στιγμή σε όλη την καριέρα μου. Πέτυχα τα όνειρά μου στο τένις και το τένις μου έδωσε όλη την αγάπη από τον κόσμο, που είναι το καλύτερό μου τρόπαιο. Αυτός ήταν ο τελευταίος μου αγώνας. Είμαι χαρούμενος που τον έδωσα μπροστά στους ανθρώπους μου", είπε ο Del Potro, σε ένα κατάμεστο Horacio Billoch Caride Stadium, με περίπου 5.000 Αργεντινούς φιλάθλους να τον αποθεώνουν από την αρχή του αγώνα και να μη σταματούν λεπτό να τραγουδούν.

"Είμαι συμφιλιωμένος με τον εαυτό μου, επειδή έδωσα τον τελευταίο μου αγώνα στο γήπεδο και δεν ανακοίνωσα το τέλος σε κάποια συνέντευξη Τύπου. Σκόπευα να πάω στο Ρίο, αλλά τα έδωσα όλα σήμερα και τώρα θέλω απλά να κοιμηθώ χωρίς να πονάει το γόνατό μου", πρόσθεσε ο 32χρονος Αργεντινός, που στη συνέχεια άφησε την κορδέλα που φορούσε στο κεφάλι του πάνω στο φιλέ και πλησίασε τις κερκίδες για να αγκαλιάσει τη μητέρα του.

Θυμίζουμε πως νωρίτερα, πριν ολοκληρωθεί ακόμα ο αγώνας, είχε συγκινηθεί και ξέσπασε σε δάκρυα μέσα στο τερέν, με τον κόσμο να μη σταματά να τραγουδάει και να τον αποθεώνει.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots