ATP
Το παράξενο let στο match point του Auger-Aliassime (vid)

 
Το παράξενο let στο match point του Auger-Aliassime (vid)
tn team Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022 - 13:56

Ένα όχι και τόσο συνηθισμένο περιστατικό έλαβε χώρα στη χθεσινή αναμέτρηση του Felix Auger-Aliassime με τον Andy Murray στο Ρότερνταμ. Ο νεαρός Καναδός νόμιζε ότι είχε κερδίσει χάρη σε ένα αναπάντητο forehand του στο match point, o Murray όμως είχε σταματήσει να παίζει επειδή το καπέλο του είχε πέσει στο έδαφος και ο διαιτητής πήρε την απόφαση της επανάληψης του πόντο.

Σε δύσκολη θέση βρέθηκε ο Murray γι' αυτό που μόλις είχε συμβεί, υπερασπίστηκε όμως τον εαυτό του, λέγοντας: "Ορκίζομαι ότι δεν προσπαθώ να κλέψω. Χτύπησα την μπάλα και το καπέλο μου έπεσε αμέσως και σταμάτησα. Εντάξει;" είπε, ενώ στη συνέχεια απευθύνθηκε και στον αντίπαλό του: "Felix, ορκίζομαι ότι αυτό έγινε. Λυπάμαι."

Ο Felix αποδέχτηκε τη συγγνώμη και την εκδοχή του Murray και ο διαιτητής υπέδειξε το let, την επανάληψη δηλαδή του πόντου.

Να σημειωθεί πως στην επανάληψη ο Murray κέρδισε τον πόντο και μείωσε σε 40-30 σ' αυτό το game, στο επόμενο match point όμως ο Felix "κλείδωσε" τη νίκη και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του ABN AMRO World Tennis Tournament.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots