ATP
Με Musetti η επιστροφή του Djokovic

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2022 - 11:55

O Novak Djokovic θα επιστρέψει στη δράση αυτή την εβδομάδα και στον πρώτο του αγώνα για το 2022 θα αντιμετωπίσει τον ταλαντούχο Ιταλό, Lorenzo Musetti. Αναλυτικά το ταμπλό του Ντουμπάι.

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του ανδρικού τουρνουά του Dubai Tennis Championships, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα με την πολυαναμενόμενη επιστροφή του Novak Djokovic στη δράση.

Ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου, Νο.1 φυσικά στο ταμπλό, μετά από την περιπέτειά του στην Αυστραλία θα δώσει τον πρώτο του αγώνα γι' αυτή τη σεζόν στο Ντουμπάι, με αντίπαλο τον 19χρονο Ιταλό, Lorenzo Musetti.

Αν επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, ο Nole θα παίξει στον 2ο γύρο με έναν εκ των Alex De Minaur και Karen Khachanov, ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τους Roberto Bautista Agut και Marin Cilic.

Στα ημιτελικά, ο Djokovic διασταυρώνεται με τον πολύ φορμαρισμένο Felix Auger-Aliassime. O Felix ενδέχεται με τη σειρά του να βρει στο δρόμο του τον Denis Shapovalov, στα προημιτελικά.

Στο άλλο μισό του ταμπλό βρίσκονται οι Andrey Rublev και Jannik Sinner, που είναι πιθανό ζευγάρι ημιτελικού. Ο Sinner θα παίξει στον 1ο γύρο με τον Alejandro Davidovich Fokina, στον 2ο γύρο έχει πιθανό αντίπαλο τον Andy Murray και στα προημιτελικά τον Hubert Hurkacz.

Πιθανοί προημιτελικοί:

[1] Djokovic - Bautista Agut [8]
[3] Auger Aliassime - Shapovalov [6]
[5] Hurkacz - Sinner [4]
[7] Karatsev - Rublev [2]

Το ταμπλό του Dubai Tennis Championships

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots