ATP
Djokovic: "Δεν με περιορίζει η ηλικία μου"

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic © DDF Tennis
tn team Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2022 - 21:11

O Novak Djokovic δε νιώθει πως η ηλικία αποτελεί περιοριστικό παράγοντα για την καριέρα του αυτή τη στιγμή, αφού νιώθει πολύ καλά με το σώμα του και διατηρείται σε εξαιρετική κατάσταση. Τα συγχαρητήριά του στον Jiri Vesely και η επιθυμία του να είναι σύντομα σε νέο τουρνουά.

"Δυστυχώς δεν ήταν η μέρα μου σήμερα. Συγχαρητήρια στον Jiri, έπαιξε καλύτερα. Πήγε για τα χτυπήματά του, σέρβιρε πολύ καλά και όλο του το παιχνίδι ήταν πολύ καλό", είπε ο Djokovic στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα του με 2-0 σετ από τον Vesely στο Ντουμπάι.

"Όσους περισσότερους αγώνες παίζω, τόσο πιο άνετα νιώθω στο court. Δεν έχω παίξει αρκετούς αγώνες τους τελευταίους μήνες. Πρέπει να ακολουθήσω αυτή την κατάσταση και να δω πως θα πάει. Όπου έχω τη δυνατότητα να παίζω, θα το κάνω. Ελπίζω να είναι σύντομα", πρόσθεσε ο Σέρβος, ο οποίος θυμίζουμε πως δεν μπορεί να πάει στο Indian Wells με τα σημερινά δεδομένα.

Λίγους μήνες πριν τα 35α γενέθλιά του, ο Nole νιώθει ακόμα πολύ καλά το σώμα του και δεν θεωρεί πρόβλημα την ηλικία του, όσον αφορά την προσπάθεια που κάνει για να τερματίσει πρώτους σε Grand Slam τίτλους.

"Δεν θεωρώ πως η ηλικία μου είναι περιοριστικός παράγοντας για την καριέρα μου. Ακόμα νιώθω καλά σωματικά, σε όρους αντοχής και ανάρρωσης μετά τους αγώνες. Έχει πάει καλά μέχρι τώρα και προφανώς είναι κάτι που με παρακινεί να συνεχίσω."

Το κίνητρό του παραμένει σε πολύ υψηλά επίπεδα, όπως σημείωσε: "Φυσικά και έχω ακόμα κίνητρο και ακόμα είμαι εκνευρισμένος όταν χάνω έναν αγώνα. Θέλω να κερδίζω σε κάθε αγώνα που παίζω, με οποιονδήποτε και αν παίζω. Είμαι χαρούμενος που νιώθω τόσα συναισθήματα την κάθε μέρα, επειδή σημαίνει πως στ' αλήθεια θέλω να είμαι μέρος αυτού του αθλήματος."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots