ATP
Κύργιος: "Δεν θα χάσουμε ποτέ" (vids)

 
Κύργιος: "Δεν θα χάσουμε ποτέ" (vids)
© Peter Staples/ATP Tour
tn team Σάββατο, 12 Μαρτίου 2022 - 13:25

Πανηγυρικό ήταν για μια ακόμα φορά το κλίμα στο διπλό των Θανάση Κοκκινάκη και Νικ Κύργιου, που έφτασαν τις 7 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στη χρονιά και ο Κύργιος διαβεβαίωσε τον συμπαίκτη του στην on-court συνέντευξη πως δεν πρόκειται να χάσουν!

"Σίγουρα κάποια στιγμή θα χάσουμε", έλεγε ο Κοκκινάκης στη συνέντευξη που έδινε από το court μετά τη νέα νίκη του στο διπλό, την ώρα που ο συμπαίκτης του, Νικ Κύργιος, τον διέκοψε: "Όχι, δεν θα χάσουμε!"

Ο Κοκκινάκης απολογήθηκε, διόρθωσε τη δήλωσή του και μετά οι δυο τους ξέσπασαν σε γέλια, επιβεβαιώνοντας αυτό που βγαίνει και στα αποτελέσματά τους, πως διασκεδάζουν πολύ παίζοντας διπλό και περνάνε καλά.

Στο αγωνιστικό μέρος της χθεσινής αναμέτρησης, Κοκκινάκης και Κύργιος επικράτησαν των Ivan Dodig και Marcelo Melo με 7-5, 1-6, 10-2, φτάνοντας τις 7 νίκες στη σειρά.

Θυμίζουμε πως είχαν κατακτήσει το Australian Open τον περασμένο Ιανουάριο και δεσμεύτηκαν να παίξουν σε όλα τα μεγάλα τουρνουά που θα βρεθούν φέτος διπλό, εκτός από το Wimbledon που τα διπλά είναι αγώνες best-of-five.

Οι δυο Ελληνοαυστραλοί θα παίξουν στον 2ο γύρο με τους John Isner και Jack Sock, που στον 1ο γύρο απέκλεισαν το Νο.1 δίδυμο του ταμπλό, Nikola Mektic και Mate Pavic, με 7-6 (2), 3-6, 10-7.

Να σημειωθεί πως αν Κοκκινάκης και Κύργιος κερδίσουν και μπουν στα προημιτελικά, μπορεί να συναντήσουν τους Στέφανο Τσιτσιπά και Feliciano Lopez, αν κάνουν φυσικά το ίδιο και κερδίσουν και τον δεύτερο αγώνα τους στο Indian Wells. Χθες οι Τσιτσιπάς και Lopez πέτυχαν την 5η διαδοχική νίκη τους, κόντρα στους Raven Klaasen και Ben McLachlan.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots