ATP
Με φόρα από το Ακαπούλκο Lopez και Τσιτσιπάς

 
Με φόρα από το Ακαπούλκο Lopez και Τσιτσιπάς
© Abierto Mexicano
tn team Σάββατο, 12 Μαρτίου 2022 - 1:37

Ο Feliciano Lopez και ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζουν στο Indian Wells από εκεί που το άφησαν στο Ακαπούλκο και με την 5η διαδοχική νίκη τους εξασφάλισαν μια θέση στη 16άδα του τουρνουά.

Ο Lopez και o Τσιτσιπάς ξεκίνησαν νικηφόρα την προσπάθειά τους στο Indian Wells, επικρατώντας των Raven Klaasen και Ben McLachlan με 7-6 (5), 6-4.

Αυτή ήταν η 5η διαδοχική τους νίκη και η 6η συνολικά σε 7 αναμετρήσεις που έχουν μοιραστεί το court. Θυμίζουμε πως στο προηγούμενο τουρνουά που έπαιξαν, στο 500άρι του Ακαπούλκο, κατέκτησαν τον τίτλο.

Σήμερα είχαν μια πολύ καλή πρεμιέρα στο Masters της Καλιφόρνιας, κερδίζοντας το πολύ κλειστό 1ο σετ, στο οποίο είχαν ευκαιρίες να κερδίσουν και νωρίτερα. Συγκεκριμένα, είχαν ένα set point στο 12ο game για το 7-5, τελικά όμως οδηγήθηκαν στο tie-break, όπου ανέτρεψαν το 0-2 και επικράτησαν με 7-6 (7-5), κλείνοντας το σετ στο 3ο τους set point συνολικά.

Στο 2ο σετ το break ήρθε νωρίς για το ελληνοϊσπανικό δίδυμο, που πέρασε μπροστά με 3-1. Δεν κοίταξαν πίσω τους οι δυο πρωταθλητές, που κράτησαν με love τα σερβίς τους στα 3 τελευταία games του αγώνα και επικράτησαν με 6-4 στο 2ο σετ.

Ο Lopez και ο Τσιτσιπάς θα περιμένουν τον αγώνα των Tim Puetz και Michael Venus, που είναι στο Νο.6 του ταμπλό, με τους Hubert Hurkacz και Lukasz Kubot, για να μάθουν ποιους θα αντιμετωπίσουν στον 2ο γύρο.

Αν κερδίσουν και αυτό το ματς θα μπουν στα προημιτελικά, όπου είναι πιθανό να βρουν τους πρωταθλητές του Australian Open, Θανάση Κοκκινάκη και Νικ Κύργιο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots