ATP
Nadal: "Εύχομαι τα καλύτερα στον Alcaraz, αλλά όχι για αύριο" (vid)

 
Rafael Nadal
Rafael Nadal © BNP Paribas Open
tn team Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022 - 18:47

Ο Rafael Nadal μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Carlos Alcaraz, είπε ότι του θυμίζει αρκετά τον ίδιο όταν ήταν σ' αυτή την ηλικία και του ευχήθηκε τα καλύτερα για το μέλλον, όχι όμως για αύριο, μιας και θα τον έχει απέναντί του στο court!

"Όχι δεν μου ζήτησε συμβουλές, έχει μια πολύ καλή ομάδα δίπλα του και πιστεύω πως είναι ασταμάτητος, όσον αφορά την καριέρα του. Έχει όλα τα συστατικά, έχει το πάθος, είναι αρκετά ταπεινός για να δουλέψει σκληρά και είναι και καλό παιδί. Μου θυμίζει πολλά πράγματα απ' όταν ήμουν 17-18 χρονών", είπε ο Nadal όταν του έγινε σχετική ερώτηση για τον 18χρονο Ισπανό στη χθεσινή του συνέντευξη Τύπου στο Indian Wells.

"Έχει το πάθος, έχει το ταλέντο, τα σωματικά προσόντα και είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον. Θα είναι σίγουρα ένας μεγάλος αντίπαλος τους επόμενους μήνες και σκεπτόμενος εγωιστικά, είναι θαυμάσιο που θα έχουμε έναν τέτοιο παίκτη από την πατρίδα μου. Οι φίλοι του τένις θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν έναν παίκτη που θα διεκδικεί τους μεγαλύτερους τίτλους για πολλά χρόνια ακόμα", πρόσθεσε ο Nadal.

"Αυτή είναι η οπτική μου, είναι φανταστικό για τους φίλους του τένις, είναι συμπατριώτης μου και είναι πολύ καλό παιδί. Τον συμπαθώ και του εύχομαι τα καλύτερα, όχι για αύριο, γιατί παίζει μαζί μου, αλλά γενικά", κατέληξε γελώντας ο 35χρονος Ισπανός.

Ο Nadal θα αντιμετωπίσει για 2η φορά τον Alcaraz, που κάθε μήνα φαίνεται όλο και πιο βελτιωμένος, για τα ημιτελικά του Indian Wells Masters, το Σάββατο. H πρώτη τους συνάντηση ήταν στη Βαρκελώνη στον 1ο γύρο το 2021, με τον Rafa να παίρνει τη νίκη με 6-1, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots