ATP
Indian Wells: Το πρόγραμμα του Σαββάτου

 
Rafael Nadal
Rafael Nadal © BNP Paribas Open
tn team Σάββατο, 19 Μαρτίου 2022 - 12:23

Οι δυο ημιτελικοί των ανδρών δεσπόζουν από το σημερινό πρόγραμμα του Indian Wells, με τη μάχη των Rafael Nadal και Carlos Alcaraz να ξεχωρίζει. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Στην τελική ευθεία έχει μπει το πρώτο Masters 1000 τουρνουά της χρονιάς και σήμερα θα φιλοξενηθούν στο Stadium 1 του Indian Wells Tennis Garden οι δυο ημιτελικοί.

Στις 22:00 θα αρχίσει ο πρώτος, μεταξύ του Taylor Fritz, που θα αγωνιστεί για 2η διαδοχική χρονιά στα ημιτελικά του Indian Wells και θα αναζητήσει την πρώτη του πρόκριση σε τελικό Masters διοργάνωσης, και του Andrey Rublev, που θα διεκδικήσει την 14η διαδοχική νίκη του στο tour και την 3η του συνεχόμενη πρόκριση σε τελικό.

Θα ακολουθήσει, περίπου στα μεσάνυκτα, ο δεύτερος ημιτελικός, η ισπανική μονομαχία μεταξύ του 35χρονου Rafael Nadal και του 18χρονου Carlos Alcaraz. Θα είναι η 2η συνάντησή τους και αναμένεται διαφορετική από την 1η, στην οποία ο Nadal είχε κερδίσει εύκολα με 6-1, 6-2 στη Βαρκελώνη πέρσι.

Ο Alcaraz βελτιώνεται με πολύ γοργούς ρυθμούς, δείχνει σε κάθε τουρνουά πως δεν υπάρχει ταβάνι και έχει έναν πολύ εντυπωσιακό απολογισμό, έχοντας κερδίσει τις 17 από τις 18 τελευταίες αναμετρήσεις του στο tour. Ο Nadal από τη μεριά του έχει κάνει ένα απίστευτο ξεκίνημα στη χρονιά και παραμένει ακόμα αήττητος στο 2022, σε 19 αναμετρήσεις!

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (19/03):

Stadium 1:
22:00 Taylor Fritz [20] v. Andrey Rublev [7] COSMOTE SPORT 6HD
00:00 Carlos Alcaraz [19] v. Rafael Nadal [4] COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots