ATP
To Monte-Carlo επιβεβαιώνει την επιστροφή του Djokovic

 
To Monte-Carlo επιβεβαιώνει την επιστροφή του Djokovic
tn team Τρίτη, 22 Μαρτίου 2022 - 12:50

O Novak Djokovic θα ξεκινήσει κανονικά τη χωμάτινη σεζόν από το Masters του Monte-Carlo, όπως επιβεβαιώνουν και οι διοργανωτές στην τελευταία τους δημοσίευση στα social media.

Το πρώτο μεγάλο ραντεβού της χωμάτινης σεζόν ξεκινάει σε 2,5 περίπου εβδομάδες και ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου, Novak Djokovic, δεν θα απουσιάσει από αυτό.

Το Monte-Carlo Masters τίμησε τον κάτοχο 20 Grand Slam τίτλων στην τελευταία του δημοσίευση στα social media, υπενθυμίζοντας πως το πρώτο χωμάτινο Masters της χρονιάς βρίσκεται προ των πυλών και θα διεξαχθεί από τις 9 έως τις 17 Απριλίου, με τη συμμετοχή του Nole.

Θυμίζουμε πως ο Djokovic, ο οποίος επέστρεψε χθες στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης μετά από μόλις 3 εβδομάδες που έμεινε στο Νο.2 εξαιτίας του Daniil Medvedev, δεν κατάφερε να παίξει στα δυο πρώτα 1000άρια της χρονιάς, στο Indian Wells και στο Μαϊάμι, εξαιτίας της απόφασής του να μην εμβολιαστεί.

Ο εμβολιασμός δεν είναι απαραίτητη συνθήκη για να ταξιδέψει στη Γαλλία και θα αγωνιστεί στο Monte-Carlo, όπως θα αγωνιστεί και στο Roland Garros σε λίγους μήνες. Οι περισσότερες χώρες κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση και φαίνεται πως κατά τη διάρκεια τουλάχιστον της ευρωπαϊκής χωμάτινης σεζόν και της σεζόν του γρασιδιού, ο Djokovic δεν θα έχει κάποιο μεγάλο πρόβλημα να ακολουθήσει το tour.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots