ATP
Ήττα για Περβολαράκη στους "16" του Salinas (vid)

 
Ήττα για Περβολαράκη στους "16" του Salinas (vid)
tn team Τετάρτη, 06 Απριλίου 2022 - 23:22

Ο Μιχάλης Περβολαράκης έκανε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι, αλλά δεν απέφυγε την ήττα από τον Andrea Collarini, Νο.7 στο ταμπλό και Νο.238 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, στη φάση των "16" του Challenger του Salinas.

Ολοκληρώθηκε η πορεία του Μιχάλη Περβολαράκη στο μονό του Salinas Challenger, με τον 25χρονο Έλληνα πρωταθλητή, Νο.407 στην παγκόσμια κατάταξη, να γνωρίζει την ήττα από το Νο.7 του ταμπλό, Andrea Collarini, με 7-5, 6-2.

Το 1ο σετ ήταν πολύ κλειστό, με τον Περβολαράκη να προηγείται πρώτος με break στο 3-2, αλλά τον Collarini να ισοφαρίζει άμεσα σε 3-3. Στη συνέχεια ο 30χρονος Αργεντινός είχε ελαφρύ προβάδισμα επειδή σέρβιρε πρώτος και ανάγκασε τον Περβολαράκη να σερβίρει δυο φορές για να παραμείνει στο σετ. Την πρώτη τα κατάφερε, ισοφαρίζοντας σε 5-5, τη δεύτερη όμως υπέστη το break και έχασε το σετ με 5-7.

Στο 2ο σετ ο Collarini απέκτησε γρήγορα τον έλεγχο, κάνοντας ένα break για να προηγηθεί με 3-0. Ήταν καλύτερος ο Αργεντινός, που έπαιζε πια και χωρίς πίεση, έχοντας ευκαιρίες και για το δεύτερο break, το οποίο τελικά ήρθε στο 8ο game, όταν "σφράγισε" τη νίκη του παίρνοντας το σετ με 6-2.

Θυμίζουμε πως ο Περβολαράκης είχε κερδίσει στον 1ο γύρο του Salinas Challenger τον Αυστραλό Rinky Hijikata, με 6-4, 3-6, 6-4.

Στο διπλό ο Έλληνας τενίστας έπαιξε μαζί με τον Αργεντινό Matias Franco Descotte, αλλά ηττήθηκαν στον 1ο γύρο από τους Yun-seong Chung και Tung-lin Wu 7-6 (5), 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots