ATP
Η αφοπλιστική απάντηση του Murray για Djokovic (vid)

 
Andy Murray
Andy Murray © Mutua Madrid Open
tn team Τετάρτη, 04 Μαϊος 2022 - 9:49

O Andy Murray ρωτήθηκε για το αν θα έχει ελπίδες στην αυριανή του αναμέτρηση με τον Novak Djokovic και η απάντησή του ήταν... αφοπλιστική!

"Θεωρητικά δεν έχω καμιά ελπίδα σ' αυτόν τον αγώνα. Εκείνος είναι στο Νο.1 του κόσμου και εγώ παίζω με μεταλλικό ισχίο, οπότε δεν θα έπρεπε να έχω καμία ελπίδα σ' αυτόν τον αγώνα", απάντησε χαρακτηριστικά ο Murray, που κέρδισε τον Denis Shapovalov μετά από μια μάχη στα 3 σετ στον τελευταίο αγώνα του χθεσινού προγράμματος στη Μαδρίτη.

"Είναι μια καλή ευκαιρία για να δω που βρίσκεται το παιχνίδι μου και να τον αντιμετωπίσω ξανά. Είχαμε τόσες πολλές σπουδαίες μάχες όλα αυτά τα χρόνια, σε κάποια από τα μεγαλύτερα τουρνουά του κόσμου. Νομίζω έχουμε παίξει στους τελικούς όλων των Grand Slams, έχουμε παίξει στον τελικό αυτού του τουρνουά εδώ. Θα έχω την ευκαιρία να τον αντιμετωπίσω ξανά, κάτι που δεν ήξερα αν θα μπορούσα να κάνω, οπότε θα το απολαύσω, θα δώσω το καλύτερο που μπορώ και θα δω που βρίσκομαι", πρόσθεσε ο 34χρονος Βρετανός, ο οποίος έχει κάνει 2 καλά παιχνίδια μέχρι στιγμής στη Μαδρίτη.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα συναντηθούν Djokovic και Murray μετά από 5 χρόνια, από το τουρνουά του Κατάρ το 2017, όπου είχαν αναμετρηθεί στον τελικό. Συνολικά θα αναμετρηθούν για 37η φορά στο tour, με τον Djokovic να προηγείται του Murray με 25-11 στις νίκες.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots