ATP
Η κλήρωση του Τσιτσιπά στη Ρώμη

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Mutua Madrid Open
tn team Παρασκευή, 06 Μαϊος 2022 - 21:56

Πιθανή πρεμιέρα με Dimitrov και κόντρα με Zverev στα ημιτελικά "βλέπει" ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη Ρώμη, σε ένα παρόμοιο ταμπλό με αυτό της Μαδρίτης. Στο ίδιο μισό Djokovic και Nadal. Δείτε αναλυτικά την κλήρωση.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα συναντήσει πιθανότατα στην πρεμιέρα του στο Masters της Ρώμης την ερχόμενη εβδομάδα τον Grigor Dimitrov, εφόσον ο Βούλγαρος επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και ξεπεράσει τον 1ο γύρο, όπου θα παίξει με qualifier. Θυμίζουμε πως οι δυο τους έπαιξαν και στον 3ο γύρο της Μαδρίτης, με τον Στέφανο να κερδίζει με 2-0 σετ.

Στη συνέχεια ο Στέφανος διασταυρώνεται στον 3ο γύρο με τον Pablo Carreno Busta, ενώ στα προημιτελικά με τους Andrey Rublev και Jannik Sinner. Με τον Rublev έπαιξε και στη Μαδρίτη ο Στεφ, ο οποίος είναι στο ίδιο μισό με τον Alexander Zverev, τον οποίο μπορεί να συναντήσει μόνο στα ημιτελικά.

Ο Zverev θα παίξει στην πρεμιέρα του με qualifier, στον 3ο γύρο διασταυρώνεται με τον Roberto Bautista Agut, ενώ στα προημιτελικά ενδέχεται να συγκρουστεί με τον πολύ δυνατό Carlos Alcaraz.

Στην άλλη πλευρά του ταμπλό και πιθανοί αντίπαλοι των Τσιτσιπά και Zverev μόνο στον τελικό, είναι οι Novak Djokovic και Rafael Nadal. Ο Djokovic θα παίξει στον 2ο γύρο με έναν εκ των Lloyd Harris και Aslan Karatsev, στον 3ο γύρο διασταυρώνεται με τον Reilly Opelka (που στην πρεμιέρα του θα παίξει με τον Stan Wawrinka), ενώ στα προημιτελικά με τους Felix Auger-Aliassime και Diego Schwartzman.

Ο Nadal με τη σειρά του θα παίξει στον 2ο γύρο είτε με qualifier είτε με τον John Isner, ενώ στους "16" διασταυρώνεται με τον Denis Shapovalov και στην 8άδα με τους Casper Ruud και Hubert Hurkacz.

Πιθανοί προημιτελικοί στη Ρώμη:
[1] Djokovic v Auger-Aliassime [8]
[3] Nadal v Ruud [5]
[6] Rublev v Tsitsipas [4]
[7] Alcaraz v Zverev [2]

Αναλυτικά το ταμπλό της Ρώμης

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots