ATP
Μαδρίτη: Το πρόγραμμα του Σαββάτου

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Mutua Madrid Open
tn team Σάββατο, 07 Μαϊος 2022 - 6:46

Οι ημιτελικοί των ανδρών και ο τελικός των γυναικών συμπεριλαμβάνονται στο σημερινό πρόγραμμα του Mutua Madrid Open. Δείτε το αναλυτικά.

Η δράση για τα μονά σήμερα στο Manolo Santana Stadium θα ξεκινήσει στις 17:00 το απόγευμα ώρα Ελλάδας, με την αναμέτρηση του Novak Djokovic απέναντι στον τρομερό φέτος Carlos Alcaraz. Θα είναι η 1η συνάντηση του κορυφαίου παίκτη του κόσμου, που φαίνεται να έχει βρει τον καλό του εαυτό, απέναντι στον 19χρονο Alcaraz, που απέκλεισε χθες τον Rafael Nadal.

Στις 19:30 θα αρχίσει ο τελικός του γυναικείου τουρνουά, στον οποίο θα αναμετρηθούν η Ons Jabeur με την Jessica Pegula. Και για τις δυο αυτός θα είναι ο πρώτος τελικός σε 1000άρι τουρνουά, ενώ συνολικά οι δυο παίκτριες θα αναμετρηθούν για 5η φορά, έχοντας αμφότερες από 2 νίκες στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Στις 22:00 το βράδυ θα ξεκινήσει και η αναμέτρηση που θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα της ημέρας, ο δεύτερος ημιτελικός των ανδρών, ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Alexander Zverev.

O Στέφανος, που θα παίξει για 10η φορά στην καριέρα του σε ημιτελικό Masters 1000 διοργάνωσης, μετράει 7 νίκες σε 10 αναμετρήσεις με αντίπαλο τον Zverev (7-3), που υπερασπίζεται τον τίτλο του στη Μαδρίτη. Η τελευταία τους συνάντηση ήταν στα ημιτελικά του Monte-Carlo Masters, όπου ο Στέφανος είχε πάρει μια εμφατική νίκη με 6-4, 6-2.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου:

Manolo Santana Stadium:
17:00 Novak Djokovic [1] v. Carlos Alcaraz [7] COSMOTE SPORT 6HD
19:30 Jessica Pegula [12] v. Ons Jabeur [8] NovaSports 6HD
22:00 Stefanos Tsitsipas [4] v. Alexander Zverev [2] COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots