ATP
Εντυπωσιακός στην πρεμιέρα ο Nole (vids)

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Τρίτη, 10 Μαϊος 2022 - 18:45

O Novak Djokovic ξεκίνησε εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις του στη Ρώμη, δείχνοντας εμπράκτως πως βρίσκεται στο σωστό δρόμο, χάνοντας μόλις 5 games από τον Aslan Karatsev.

O Djokovic επιβλήθηκε του Karatsev με 6-3, 6-2 και πήρε μέσα σε 90 λεπτά την πρόκριση για τους "16" του Internazionali BNL d' Italia στη Ρώμη.

Ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου, 5 φορές πρωταθλητής στο Masters της Ιταλίας, έδειξε από τα προηγούμενα τουρνουά του σε Βελιγράδι και Μαδρίτη πως βρίσκεται στο σωστό δρόμο και αυτό φάνηκε και από το ξεκίνημά του στη Ρώμη.

O Djokovic κέρδισε τα 2 πρώτα games του αγώνα και μπορεί να ισοφαρίστηκε σε 2-2, αλλά έκανε νέο break στο 8ο game (5-3) και έκλεισε το 1ο σετ με 6-3. Ακόμα πιο εύκολα ήταν τα πράγματα για τον Σέρβο στο 2ο σετ, στο οποίο κέρδισε τα πρώτα 4 games και δεν κοίταξε πίσω του, κατακτώντας το με 6-2.

Ο Djokovic θα περιμένει την αυριανή αναμέτρηση του Laslo Djere με τον Stan Wawrinka, για να μάθει ποιον θα αντιμετωπίσει στον 3ο γύρο της Ρώμης.

Αξίζει να σημειωθεί, πως για να διατηρηθεί στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, ο Djokovic θα χρειαστεί να προκριθεί τουλάχιστον μέχρι τα ημιτελικά της Ρώμης. Διαφορετικά θα βρεθεί ξανά πίσω από τον Daniil Medvedev, παρότι ο Ρώσος δεν αγωνίζεται αυτή την εβδομάδα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots