ATP
Κανένα πρόβλημα για Nole και 8άδα (vids)

 
Κανένα πρόβλημα για Nole και 8άδα (vids)
© Peter Staples/ATP Tour
tn team Πέμπτη, 12 Μαϊος 2022 - 19:56

O Novak Djokovic δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Stan Wawrinka στον 3ο γύρο του Internazionali BNL d' Italia και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά της Ρώμης.

Ο Wawrinka έκανε ένα ενθαρρυντικό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση αυτή την εβδομάδα με τις δυο νίκες σε δύσκολα παιχνίδια που σημείωσε στη Ρώμη, ξεκάθαρα όμως δεν μπορεί σ' αυτό το στάδιο να ανταγωνιστεί τους κορυφαίους του κόσμου, κάτι που αποδείχτηκε στο Centrale του Foro Italico σήμερα.

Ο Djokovic πήρε τη νίκη στον 26ο μεταξύ τους αγώνα στο tour (20-6 υπέρ του Nole) με 6-2, 6-2 και ταυτόχρονα έκανε δικό του το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Masters της Ρώμης, όπου έχει αναδειχθεί πρωταθλητής 5 φορές.

Δεν ένιωσε απειλή σε κανένα σημείο ο 34χρονος Σέρβος, ο οποίος "έσπασε" 2 φορές το σερβίς του Ελβετού στο 1ο σετ και άλλες 3 στο 3ο, στο οποίο είχε προηγηθεί με 4-1 αλλά υπέστη για πρώτη φορά break στο ματς και ο Wawrinka μείωσε σε 4-2. Η απάντηση του Nole ήταν 8 κερδισμένοι πόντοι στους 9 τελευταίους του αγώνα, για να κάνει το 6-2 και στο 2ο σετ και να ολοκληρώσει τον θρίαμβό του σε 75 λεπτά.

Αυτή ήταν η 998η νίκη καριέρας για τον Djokovic, που μπορεί αυτή την εβδομάδα να φτάσει το πολύ σπουδαίο ορόσημο των χιλίων νικών στο tour. Επιπλέον, ο Σέρβος προκρίθηκε στον 16ο προημιτελικό του, σε ισάριθμες παρουσίες στο τουρνουά της Ρώμης.

Θα διεκδικήσει την 999η νίκη του κόντρα στον Felix Auger-Aliassime, που έκανε το καθήκον του νωρίτερα, επικρατώντας του Marcos Giron με 6-3, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots