ATP
Νίκη στο διπλό για τον Περβολαράκη

 
Νίκη στο διπλό για τον Περβολαράκη
tn team Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2022 - 9:32

Ο Μιχάλης Περβολαράκης "λύγισε" στα 3 σετ στην αναμέτρησή του για τον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό στο Challenger του Ορλάντο, ενώ πήρε την πρόκριση στο διπλό, όπου μπήκε στα προημιτελικά.

Ο Περβολαράκης, ο οποίος πέτυχε 2 νίκες τις προηγούμενες μέρες στο Ορλάντο και μπήκε στο κυρίως ταμπλό μέσα από τα προκριματικά, αντιμετώπισε στον 1ο γύρο τον Κροάτη Matija Pecotic, από τον οποίο ηττήθηκε μετά από ένα πολύ κλειστό ματς με 3-6, 6-1, 6-4.

O 26χρονος Έλληνας τενίστας είχε τις ευκαιρίες του στο παιχνίδι. Αρχικά ανέτρεψε το 0-2 για να κερδίσει τα 6 από τα 7 επόμενα games και να κερδίσει το 1ο σετ. Στη συνέχεια έχασε δυο φορές το σερβίς του και έχασε το 2ο σετ, ενώ στο 3ο σετ επέστρεψε ξανά από το 0-2, για να κερδίσει 4 games στη σειρά και να προηγηθεί με 4-2.

Ο Pecotic κέρδισε τα 3 επόμενα games και ο Περβολαράκης έχασε στη συνέχεια 2 game points για να κάνει το 5-5, χάνοντας λίγο αργότερα και αυτό το service game του, για να χάσει το 3ο σετ με 6-4.

Η μέρα πάντως ολοκληρώθηκε με θετικό τρόπο για τον Περβολαράκη, που προκρίθηκε στα προημιτελικά του διπλού. Πέτυχε μάλιστα μεγάλη νίκη μαζί με τον Κορεάτη συμπαίκτη του, Yun-Seong Chung, απέναντι στους Νο.2 του ταμπλό, Juan Cruz Aragone και Max Schnur, με 6-4, 6-4.

Στα προημιτελικά Chung και Περβολαράκης θα αντιμετωπίσουν δυο άλλους Αμερικανούς, τους Brandon Holt και Zachary Svajda.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots