ATP
Nadal: "Σε καλύτερη θέση ο Djokovic για τα περισσότερα Slams"

 
Nadal: "Σε καλύτερη θέση ο Djokovic για τα περισσότερα Slams"
© Philippe Montigny/FFT
tn team Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022 - 13:04

Παρά το γεγονός πως έφτασε την περασμένη εβδομάδα τους 22 Grand Slam τίτλους, ο Rafael Nadal συνεχίζει να πιστεύει πως αυτή τη στιγμή τις καλύτερες πιθανότητες για το ρεκόρ των περισσότερων Slams τις έχει ο Novak Djokovic.

Στην πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μετά την κατάκτηση του Roland Garros στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΤΡ, ο Nadal είπε πως όλα είναι πιθανά, αλλά δεδομένου πως ο Djokovic ακόμα βρίσκεται σε πολυ καλή αγωνιστική κατάσταση και δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με το σώμα του, είναι σε καλύτερη θέση για να κερδίσει τους περισσότερους major τίτλους.

Αυτό πάντως που συνεχίζει να λέει προς τιμήν του ο Ισπανός, κάτοχος 22 Grand Slam τίτλων πλέον, είναι πως δεν τον ενδιαφέρει αν θα είναι 1ος, 2ος ή 3ος στο τέλος της καριέρας του, αφού θα έχει πετύχει σε κάθε περίπτωση πολύ περισσότερα απ' όσα είχε ονειρευτεί.

"Τα πάντα μπορούν να συμβούν. Προφανώς ο Novak βρίσκεται στην καλύτερη θέση για να μπορέσει να περάσει το ρεκόρ, γιατί δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με το σώμα του και παίζει σε ένα εκπληκτικό επίπεδο. Ο Roger λείπει αρκετό καιρό, σίγουρα πάντα περιμένεις από εκείνον κάτι ξεχωριστό, αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι θα είναι δύσκολη μια τέτοια επιστροφή, ειδικά μετά τα 40. Θα δούμε τι θα γίνει. Όπως έχω πει πολλές φορές, δεν θα με πειράξει να έχουμε ίσα Grand Slams, όπως δεν θα με πειράξει αν κερδίσουν και οι δυο περισσότερα από μένα. Το μόνο που θέλω είναι να συνεχίσω να αγωνίζομαι."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots