ATP
Διπλή νίκη και είσοδος στο κυρίως ταμπλό για Περβολαράκη

 
Διπλή νίκη και είσοδος στο κυρίως ταμπλό για Περβολαράκη
tn team Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 - 9:58

Ο Μιχάλης Περβολαράκης πέτυχε δυο νίκες την ίδια μέρα στην Τζόρτζια των Ηνωμένων Πολιτειών, για να προκριθεί στο κυρίως ταμπλό του Challenger της Ρώμης.

Μια γεμάτη και δύσκολη μέρα είχε ο Μιχάλης Περβολαράκης στη Ρώμη της Τζόρτζια, δίνοντας και τους δυο αγώνες του για το προκριματικό ταμπλό του Georgia's Rome Challenger μέσα σε διάστημα λίγων ωρών.

Για τον 1ο γύρο, επιβλήθηκε του Καναδού Benjamin Sigouin εύκολα με 6-3, 6-0, σε ένα ματς που κέρδισε τα 9 τελευταία games του και χρειάστηκε μόλις 75 λεπτά για να ολοκληρώσει.

Λίγες ώρες αργότερα, αντιμετώπισε για τον 2ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών, τον Ινδό Sasi Kumar Mukund, Νο.431 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, με τον οποίο μονομάχησε για 2,5 ώρες και τελικά κατάφερε να τον κερδίσει με 6-3, 4-6, 6-3.

Παρότι απώλεσε το προβάδισμα με 6-3, 4-3 που είχε στο 2ο σετ και έμεινε πίσω με break 2 φορές στο 3ο, ο Περβολαράκης δεν απώλεσε την ψυχραιμία του και κέρδισε 4 games στη σειρά, για να μετατρέψει το 2-3 σε 6-3.

Την Τετάρτη, ο 25χρονος Έλληνας, Νο.389 στον κόσμο, θα παίξει με τον πολύ δυνατό Αμερικανό Bjorn Fratangelo, Νο.7 στο ταμπλό και Νο.201 στον κόσμο, για τον 1ο γύρο.

Σήμερα θα κάνει την πρεμιέρα του στο διπλό, όπου μαζί με τον Aleksandar Kovacevic θα αντιμετωπίσουν τους Alexis Galarneau και Alex Rybakov.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots