ATP
Για 1η φορά δεν θα παίξει στο Laver Cup ο Κύργιος

 
Νικ Κύργιος
Νικ Κύργιος © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Τρίτη, 02 Αυγούστου 2022 - 20:00

Για πρώτη φορά στην καριέρα του, ο Νικ Κύργιος δεν θα αγωνιστεί στο Laver Cup αυτή τη χρονιά.

Ο 27χρονος Ελληνοαυστραλός ανακοίνωσε στους φαν του πως δεν θα παίξει στο Laver Cup αυτή τη χρονιά, καθώς θέλει μετά το US Open να επιστρέψει στο σπίτι του στην Αυστραλία.

Ο Κύργιος φέτος θα έχει μια μεγάλη hard court season στην Αμερική, η οποία ξεκίνησε ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, κερδίζοντας τον τίτλο στα διπλά του 250αριού της Ατλάντας. Αυτή την εβδομάδα θα παίξει σε μονά και διπλά στο 500άρι της Ουάσινγκτον, τις επόμενες εβδομάδες στα 1000άρια του Μόντρεαλ και του Σινσινάτι και θα ολοκληρώσει την περιοδεία του στην Αμερική με το US Open (30 Αυγούστου - 12 Σεπτεμβρίου).

Λίγες μέρες μετά, το τριήμερο 23-25 Σεπτεμβρίου, θα γίνει στην O2 Arena του Λονδίνου το 5ο Laver Cup, που θα είναι το πρώτο από το οποίο θα απουσιάσει ο Κύργιος.

Ο Κύργιος ήταν ο μοναδικός παίκτης που έχει παίξει σε όλα τα Laver Cup και είχε δεχθεί πρόταση και για το φετινό. Ο John Isner επίσης έχει λάβει μέρος σε όλα τα Laver Cup, αλλά ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί για φέτος.

Μέχρι στιγμής για το Laver Cup του Λονδίνου έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους οι Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic και Andy Murray για την Team Europe, καθώς και οι Felix Auger-Aliassime, Taylor Fritz, Diego Schwartzman και Jack Sock για την Team World.

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots