ATP
Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Zverev

 
Alexander Zverev
Alexander Zverev © e|motion group / Thorsten Baering
tn team Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:25

O Alexander Zverev προπονείται και πάλι σε κανονική ένταση, με στόχο να μπορέσει να αγωνιστεί την επόμενη εβδομάδα στους αγώνες Davis Cup του Αμβούργου.

Ο Zverev ξεκίνησε την προετοιμασία του στο κλειστό του Αμβούργου, όπου την επόμενη εβδομάδα, από τις 13 έως τις 18 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες για τον 3ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Davis Cup.

Στον όμιλο βρίσκονται η Γερμανία, η Γαλλία, η Αυστραλία και το Βέλγιο, με τις δυο πρώτες ομάδες να παίρνουν την πρόκριση για την τελική φάση, που θα διεξαχθεί την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου στη Μάλαγα της Ισπανίας.

Ο Zverev έχει δηλωθεί για τη γερμανική ομάδα και αν όλα πάνε καλά θα δώσει στο Αμβούργο τον πρώτο του αγώνα μετά από το Roland Garros και εκείνον τον φριχτό τραυματισμό που είχε στον αστράγαλό του, μετά από γλίστρημα στον αγώνα του με τον Rafael Nadal για τα ημιτελικά.

Δεν είναι ωστόσο ακόμα βέβαιο πως θα αγωνιστεί, όπως δήλωσε και ο αρχηγός της γερμανικής ομάδας, Michael Kohlmann: "O Sascha παίζει καλά στην προπόνηση, αλλά αν θα μπορέσει να κουβαλήσει το φορτίο ενός τέτοιου αγώνα μετά από τόσο καιρό απουσίας, μένει ακόμα ένα μεγάλο ερωτηματικό. Αλλά αν μπορεί να το καταφέρει κάποιος, είναι ένας παίκτης σαν κι αυτόν."

Η Γερμανία θα δώσει τον πρώτο της αγώνα στο τουρνουά την Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου, απέναντι στη Γαλλία.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots