ATP
Djokovic: "Ελπίζω ο Κύργιος να μείνει σ' αυτό το επίπεδο - θα έπαιζα μαζί του διπλά"

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic © Tel Aviv Open
tn team Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:29

Το... bromance μεταξύ Novak Djokovic και Νικ Κύργιου συνεχίζεται, με τον Σέρβο να λέει μερικά καλά λόγια για τον Νικ στη χθεσινή του συνέντευξη Τύπου στο Τελ Αβίβ και απαντώντας καταφατικά, στο αν θα έπαιζε μαζί του διπλά.

"Ο επόμενος αντίπαλός μου είναι ο Pospisil, ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους φίλους μου στο tour", είπε χαμογελαστός ο Djokovic, όταν ρωτήθηκε για το αν θα έπαιζε διπλά με τον Κύργιο. Δεν απέφυγε πάντως να απαντήσει στην ερώτηση του δημοσιογράφου.

"Φυσικά και θα ήθελα να παίξω μαζί με τον Νικ, όσο συνεχίζει να έχει κίνητρο. Είναι εκπληκτικός παίκτης στο διπλό, έχει κερδίσει και Grand Slam με τον Θανάση (Κοκκινάκη). Είναι φανταστικός όταν είναι συγκεντρωμένος, ελπίζω να συνεχίσει να παίζει σ' αυτό το επίπεδο", είπε ο Σέρβος, ο οποίος είχε παίξει με τον Κύργιο αντίπαλο στον τελικό του Wimbledon αυτό το καλοκαίρι.

Ο Djokovic κέρδισε εύκολα στη χθεσινή του πρεμιέρα στο Τελ Αβίβ τον Pablo Andujar με 6-0, 6-3 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Tel Aviv Open, όπου θα αντιμετωπίσει σήμερα (στον τελευταίο αγώνα - γύρω στις 17:00 ώρα Ελλάδας) τον Vasek Pospisil.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots