ATP
Συντριπτική πρεμιέρα για Nole (vids)

 
Συντριπτική πρεμιέρα για Nole (vids)
© Tel Aviv Open
tennisnews team Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 - 21:33

O Novak Djokovic ήταν συντριπτικός στην πρεμιέρα του στο Τελ Αβίβ, χάνοντας μόλις 3 games από τον Pablo Andujar.

Το παραμικρό πρόβλημα δεν αντιμετώπισε στον πρώτο του επίσημο αγώνα στο tour μετά από το Wimbledon o Novak Djokovic, ο οποίος επιβλήθηκε του Pablo Andujar με 6-0, 6-3 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Tel Aviv Open.

Ο 35χρονος Σέρβος τενίστας, κάτοχος 21 Grand Slams τίτλων, ήταν σαρωτικός στο 1ο σετ, στο οποίο δεν έχασε ούτε ένα game. O Andujar χρειάστηκε ένα game με 11 ισοπαλίες και με 5 σβησμένα break points, για να κερδίσει το πρώτο του game στο ματς και να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 2ο σετ.

Μετά απ' αυτό ο Ισπανός προσέφερε ένα αρκετά ανταγωνιστικό 2ο σετ, ακολουθώντας τον Nole μέχρι και το 3-3, αλλά o Djokovic δεν είχε πρόβλημα να πατήσει το γκάζι όταν χρειάστηκε και κέρδισε τα 3 τελευταία games της αναμέτρησης, για να πάρει το σετ με 6-3.

Στα προημιτελικά του Τελ Αβίβ, ο Djokovic θα αντιμετωπίσει τον Vasek Pospisil, που κατάφερε να φτάσει στην τελική 8άδα μπαίνοντας ως lucky loser στο κυρίως ταμπλό. Αφού απέκλεισε τον Tallon Griekspoor στον 1ο γύρο με 4-6, 7-6 (3), 7-5, ο Pospisil κέρδισε και τον Ισραηλινό qualifier, Edan Leshem, με 6-3, 6-2.

Σε έναν άλλον προημιτελικό, ο Arthur Rinderknech θα αντιμετωπίσει τον Roman Safiullin. Ο Rinderknech έσβησε ένα match point σήμερα απέναντι στον Diego Schwartzman και τον κέρδισε με 6-3, 2-6, 7-6 (7), αφήνοντας εκτός το Νο.3 του ταμπλό. Ο Safiullin πήρε από χθες την πρόκριση, όταν και κέρδισε τον Tomas Martin Etcheverry με 6-1, 6-4.

Σήμερα προκρίθηκαν στα προημιτελικά και οι Liam Broady και Constant Lestienne. O πρώτος, έχοντας ξεκινήσει από τα προκριματικά, απέκλεισε τον Botic Van De Zandschulp, Νο.5 στο ταμπλό, με 6-4, 4-6, 6-3. Αύριο θα αντιμετωπίσει το Νο.2 του ταμπλό, Marin Cilic, για μια θέση στα ημιτελικά.

Ο Lestienne τέλος επιβλήθηκε του Emil Ruusuvuori με 6-4, 6-2 και θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά το Νο.4 του ταμπλό, Maxime Cressy, που απέκλεισε χθες τον Sebastian Korda (6-4, 6-4).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots