ATP
Έκλεισε θέση για τα ημιτελικά ο Djokovic (vids)

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic © Tel Aviv Open
tennisnews team Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 - 18:53

O Novak Djokovic ζευγάρωσε τις νίκες του στο Τελ Αβίβ και έκλεισε μια θέση για τα ημιτελικά του Tel Aviv Open.

Δυσκολότερα από χθες, όμως χωρίς να απειληθεί, ο Novak Djokovic έφτασε στη δεύτερη νίκη του στο Τελ Αβίβ, επικρατώντας του Vasek Pospisil με 7-6 (5), 6-3.

Κανένας από τους δυο δεν έφτασε σε break point στο εναρκτήριο σετ, με τον Pospisil να αντέχει έως το tie-break. Εκεί ο Djokovic απώλεσε ένα προβάδισμα με 4-0 και ο Καναδός ισοφάρισε σε 5-5, αλλά ο Nole κέρδισε τους δυο επόμενους πόντους και πήρε το σετ.

Και στο 2ο σετ βρήκε αντίσταση ο Nole, ο οποίος απώλεσε ένα προβάδισμα με 3-0 και ισοφαρίστηκε σε 3-3. Στο 8ο game έκανε νέο break o Σέρβος για το 5-3 και στη συνέχεια σέρβιρε επιτυχώς για τη νίκη, έπειτα από 1 ώρα και 53 λεπτά αγώνα.

Ο Djokovic βελτίωσε το ρεκόρ του σε 6-0 απέναντι στον Pospisil, έχοντας κερδίσει και τα 13 σετ που έχουν παίξει.

Στα ημιτελικά του Τελ Αβίβ, ο Djokovic θα αντιμετωπίσει τον Roman Safiullin, που απέκλεισε νωρίτερα τον Arthur Rinderknech με 6-4, 6-1.

Στον άλλον ημιτελικό θα αναμετρηθούν Marin Cilic και Constant Lestienne. O Cilic ξεπέρασε με walkover το εμπόδιο του Liam Broady που απέσυρε τη συμμετοχή του, ενώ ο Lestienne έβγαλε εκτός το Νο.4 του ταμπλό, Maxime Cressy, κερδίζοντάς τον με 6-7 (4), 6-3, 7-6 (3).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots