ATP
Τσιτσιπάς και Djokovic τα έκαναν μαντάρα με το Top 10! (vids)

 
Τσιτσιπάς και Djokovic τα έκαναν μαντάρα με το Top 10! (vids)
© Astana Open
tn team Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022 - 17:05

Δημοσιογράφος στην Αστάνα έβαλε στον Στέφανο Τσιτσιπά και στον Novak Djokovic το challenge να μαντέψουν ολόκληρο το Top 10 της ΑΤΡ, χωρίς να έχουν και τα καλύτερα αποτελέσματα!

Ο Τσιτσιπάς βρήκε εύκολα τον Carlos Alcaraz, που είναι στο Νο.1, καθώς και τον εαυτό του, που ήταν όταν έγινε το challenge στο Νο.6 (σήμερα ανέβηκε στο Νο.5), όμως από εκεί και πέρα τα πράγματα δυσκόλεψαν, κάνοντας αρκετές λανθασμένες μαντεψιές, μέχρι να πει το όνομα του Rafael Nadal στο Νο.2.

Και με τον Casper Ruud στο Νο.3 ζορίστηκε, ενώ μετά αφού τα περισσότερα ονόματα είχαν ήδη αναφερθεί, βρήκε και τους Daniil Medvedev, Alexander Zverev και Novak Djokovic.

Δεν είχε διάθεση για μαντεψιές ο Novak Djokovic, ο οποίος παραδέχτηκε ότι γνώριζε μόνο ότι ο ίδιος βρισκόταν στο Νο.7 και ότι στις πρώτες δυο θέσεις ήταν οι Alcaraz και Nadal.

Δεν είναι πάντως και το πιο εύκολο challenge, δεδομένου ότι τον τελευταίο χρόνο τα πάντα ήταν πολύ ρευστά στο Top 10, με τους Medvedev και Zverev να πέφτουν από τις 2 πρώτες θέσεις εκτός Top 3 και τον Djokovic, που ήταν στο Νο.1 μέχρι τον Μάιο να βρίσκεται εκτός Top 5.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots