ATP
Στο Mubadala WTC ο Tiafoe

 
Στο Mubadala WTC ο Tiafoe
© USTA
tn team Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 - 11:04

O Frances Tiafoe έγινε ο 4ος παίκτης που επιβεβαίωσε την παρουσία του στο δυνατό τουρνουά επίδειξης του Άμπου Ντάμπι που θα γίνει λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Θα είναι η πρώτη παρουσία του Tiafoe στο Mubadala World Tennis Championship, που θα λάβει χώρα στο International Tennis Centre του Zayed Sports City στο Άμπου Ντάμπι, από τις 16 έως τις 18 Δεκεμβρίου.

Μετά τη μεγάλη πορεία του μέχρι τα ημιτελικά του US Open, o Tiafoe έγινε ένας από τους πιο περιζήτητους παίκτες στο tour, ενώ βρίσκεται στο Νο.17 της παγκόσμιας κατάταξης.

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα ταξιδέψω στο Άμπου Ντάμπι και θα αγωνιστώ στο Mubadala World Tennis Championship. Το να παίξω σε ένα τόσο ανταγωνιστικό τουρνουά πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων και το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, είναι κάτι για το οποίο ανυπομονώ. Θα είναι φανταστική εμπειρία να είμαι σε ένα ταμπλό με την ελίτ", δήλωσε ο 24χρονος Αμερικανός.

Ο Tiafoe έγινε ο 4ος παίκτης που ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές του MWTC, μετά από τους Carlos Alcaraz, Casper Ruud και Andrey Rublev. Έχουν ανακοινωθεί επίσης για έναν αγώνα επίδειξης γυναικών, οι Ons Jabeur και Emma Raducanu.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots