ATP
Bercy: Το πρόγραμμα της Παρασκευής

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Rolex Paris Masters
tn team Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022 - 6:10

Κλείνει το πρόγραμμα της Παρασκευής ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που θα αντιμετωπίσει το βράδυ τον Tommy Paul. Στη μάχη των προημιτελικών και οι Carlos Alcaraz, Novak Djokovic και Felix Auger-Aliassime. Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας.

Στις 15:00 θα ξεκινήσει το σημερινό πρόγραμμα των προημιτελικών του Paris Masters, με τον αγώνα του Felix Auger-Aliassime με τον Frances Tiafoe. Αμφότεροι οι δυο παίκτες βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ ο Auger-Aliassime έχει πίσω του ένα πολύ εντυπωσιακό σερί 15 διαδοχικών νικών.

Θα ακολουθήσει ο αγώνας του Carlos Alcaraz με τον Holger Rune, δυο από τους καλύτερους της νέας γενιάς, αλλά και του κόσμου πλέον. Ο Alcaraz, ήδη πρωταθλητής Grand Slam και Νο.1 στον κόσμο, θα επιχειρήσει να κάνει ένα ακόμα βήμα προς το Year-end No.1, την ώρα που ο Rune βρίσκεται σε τρομερή φόρμα και έχει κερδίσει τους 16 από τους 18 τελευταίους του αγώνες στο tour.

Στις 20:30 θα συνεχιστεί η δράση στο Court Central, με τον υπερασπιστή του τίτλου και 6 φορές πρωταθλητή, Novak Djokovic, να αντιμετωπίζει άλλον έναν πολύ ταλαντούχο τενίστα, τον Lorenzo Musetti. Μέχρι στιγμής o Djokovic, ο οποίος έχει 11 σερί νίκες στο Bercy, αλλά και στο tour, έχει κερδίσει και στις 2 του συναντήσεις τον νεαρό Ιταλό.

Το πρόγραμμα θα κλείσει στον επόμενο αγώνα, γύρω στις 22:30 ώρα Ελλάδας, όπου ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα διεκδικήσει την πρόκριση για 1η φορά στα ημιτελικά του Bercy, απέναντι στον Tommy Paul. Αυτή θα είναι η 3η συνάντησή τους, με τον Τσιτσιπά να έχει κερδίσει τις 2 προηγούμενες απέναντι στον Αμερικανό, που έβγαλε εκτός τουρνουά τον Rafael Nadal.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (04/11):

Court Central:
15:00 Frances Tiafoe v. Felix Auger-Aliassime COSMOTE SPORT 6HD
17:00 Carlos Alcaraz [1] v. Holger Rune COSMOTE SPORT 6HD
20:30 Novak Djokovic [6] v. Lorenzo Musetti COSMOTE SPORT 6HD
22:30 Stefanos Tsitsipas  [5] v. Tommy Paul COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots