ATP
Επίδειξη δύναμης και 4άδα ο Nole (vids)

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic © Rolex Paris Masters
tn team Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022 - 21:56

O Novak Djokovic έχασε μόλις 3 games από τον Lorenzo Musetti σε μια νέα επίδειξη δύναμης που τον οδήγησε στην 12η διαδοχική νίκη του στο tour, αλλά και στο Bercy, φέρνοντάς τον ακόμα πιο κοντά στον 7ο τίτλο του στο τουρνουά του Παρισιού.

Χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα, ο Novak Djokovic ισοπέδωσε τον Lorenzo Musetti με 6-0, 6-3 και πήρε μια άνετη πρόκριση για τα ημιτελικά του Rolex Paris Masters.

O Djokovic μετράει πλέον 12 διαδοχικές νίκες στο tour, αφού προέρχεται από τους τίτλους του στο Τελ Αβίβ και στην Αστάνα, ενώ 12 συνεχόμενες νίκες έχει και στο παρισινό τουρνουά, το οποίο είχε κατακτήσει το 2019 και το 2021, στις δυο τελευταίες παρουσίες του σ' αυτό.

Φέτος διεκδικεί τον 3ο συνεχόμενο τίτλο του και 7ο συνολικά στο Bercy, ενώ παράλληλα διεκδικεί αυτή την εβδομάδα τον 39o τίτλο του σε Masters 1000 τουρνουά και 91ο συνολικά στην καριέρα του.

Απέναντι στον Musetti ο Djokovic έχει 3 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Για το 1ο σετ χρειάστηκε μόνο 24 λεπτά ο 35χρονος Σέρβος, που κυριάρχησε κατά κράτος στο court απέναντι σε έναν πολύ νευρικό Musetti.

Στο 2ο σετ ο 20χρονος Ιταλός ανέβασε το επίπεδό του και έκανε πρώτος το break για να προηγηθεί με 2-1, όμως γρήγορα ο Djokovic φρόντισε να αποκαταστήσει την τάξη και να κερδίσει τα 4 επόμενα games, για να πάρει ένα καθαρό προβάδισμα με 5-2 και να ολοκληρώσει το σετ στo 9o game.

Ο Djokovic θα περιμένει τον τελευταίο αγώνα της ημέρας, ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Tommy Paul, για να μάθει τον αυριανό του αντίπαλο στο παρισινό Masters. Θυμίζουμε πως με τον Τσιτσιπά είχε παίξει πριν λίγες εβδομάδες στον τελικό της Αστάνα και τον είχε κερδίσει με 2-0 σετ.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots