ATP
Εκτός 8άδας ο Περβολαράκης στο Calgary

 
Μιχάλης Περβολαράκης
Μιχάλης Περβολαράκης
tn team Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022 - 10:32

O Μιχάλης Περβολαράκης γνώρισε την ήττα από τον Harold Mayot στον 2ο γύρο του Calgary National Bank Challenger και έμεινε εκτός προημιτελικών στο Challenger του Καναδά.

Ο Περβολαράκης ηττήθηκε από τον Mayot με 6-4, 6-0 στον 2ο γύρο του Calgary National Bank Challenger και ολοκλήρωσε την προσπάθειά του για το ταμπλό του μονού του καναδικού Challenger.

Ο 26χρονος Έλληνας τενίστας, Νο.448 στην παγκόσμια κατάταξη, έπαιξε στα ίσα στο 1ο σετ τον Γάλλο, που είναι στο Νο.263 του κόσμου και στον 1ο γύρο απέκλεισε τον Emilio Gomez, No.1 στο ταμπλό και Νο.107 στον κόσμο.

Είχε την ευκαιρία να κάνει πρώτος break, αλλά ο Mayot επέστρεψε από το 2-2, 0-40 και έσβησε 4 break points συνολικά, για να προηγηθεί με 3-2. Το σετ ήταν κλειστό έως το τέλος, με τον Γάλλο να κάνει τελικά το break στο 10ο game και να το παίρνει με 6-4.

Αυτό άνοιξε το δρόμο για τον Mayot, που στο 2ο σετ έκανε 3 συνεχόμενα break και το κατέκτησε με 6-0. Το σκορ αδικεί τον Περβολαράκη, που στο 2ο game επέστρεψε από το 0-40, αλλά υπέστη το break σε 4ο break point, ενώ στο 4o game έχασε 5 game points για το 1-3 και τελικά υπέστη νέο break, μένοντας πίσω με 0-4.

Στα προημιτελικά του Calgary Challenger, ο Mayot θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Cleeve Harper και Dominik Koepfer.

Ο Περβολαράκης συνεχίζει να έχει ανοιχτές υποχρεώσεις στο διπλό, όπου μαζί με τον Maximilian Neuchrist κέρδισαν τους Alfredo Perez και Evan Zhu με 6-4, 6-4 και θα παίξουν στα προημιτελικά κόντρα στους Edan Leshem και Benjamin Sigouin.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots