ATP
ATP Finals: Το πρόγραμμα των ημιτελικών

 
ATP Finals: Το πρόγραμμα των ημιτελικών
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tennisnews team Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022 - 9:18

Novak Djokovic, Taylor Fritz, Casper Ruud και Andrey Rublev θα διεκδικήσουν σήμερα τα δυο εισιτήρια για τον τελικό του ATP Finals. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Ξεκινούν σήμερα οι νοκ άουτ αγώνες του ATP Finals, με τον πρώτο ημιτελικό του μονού, μεταξύ του Novak Djokovic και του Taylor Fritz, να αρχίζει στις 15:00 ώρα Ελλάδας.

Θα είναι η 6η αναμέτρηση των δυο παικτών, με τον Djokovic να έχει κερδίσει και τις 5 προηγούμενες. Μάλιστα, μόνο σε μια είχε χαμένα σετ ο Σέρβος, στον 3ο γύρο του Australian Open του 2021, τον αγώνα όπου είχε υποστεί την θλάση στους κοιλιακούς του και παρόλα αυτά στο τέλος κατάφερε να κερδίσει με 3-2 σετ και να συνεχίσει στο τουρνουά, κάνοντας στη συνέχεια έναν απίστευτο άθλο για να πανηγυρίσει τον τίτλο μερικές μέρες αργότερα.

Οι πορείες των δυο παικτών είναι βεβαίως ασύγκριτες, με τον Djokovic να παίζει στον 11ο ημιτελικό του στο ATP Finals και να διεκδικεί την 8η πρόκρισή του στον τελικό και το 6ο τρόπαιό του στη διοργάνωση. Ο Fritz αντίθετα αγωνίζεται για 1η φορά στην καριέρα του στο ATP Finals και κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά, έχοντας κάνει ήδη μια μεγάλη υπέρβαση.

Στον άλλον ημιτελικό, στις 22:00 ώρα Ελλάδας, ο Casper Ruud θα αντιμετωπίσει τον Andrey Rublev. Ο Ruud θα είναι για δεύτερη διαδοχική χρονιά στα ημιτελικά και θα διεκδικήσει το βήμα παραπάνω, ενώ ο Rublev θα παίξει για 1η φορά στα ημιτελικά του ATP Finals.

Ο Rublev έχει κερδίσει τις 4 από τις 5 προηγούμενες συναντήσεις τους, αλλά ο Ruud είχε κερδίσει την τελευταία, που ήταν στο ίδιο γήπεδο ένα χρόνο πριν. Για φέτος θα είναι η πρώτη τους συνάντηση.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (19/11):

Centre Court:
12:30 Ram/Salisbury [2] v. Koolhof/Skupski [1]
15:00 Novak Djokovic [7] v. Taylor Fritz [8] COSMOTE SPORT 6HD
19:30 Mektic/Pavic [4] v. Glasspool/Heliovaara [6]
22:00 Casper Ruud [3] v. Andrey Rublev [6] COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots