ATP
Fritz: "Όποτε παίζει ο Novak, είναι ο καλύτερος"

 
Fritz: "Όποτε παίζει ο Novak, είναι ο καλύτερος"
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022 - 21:48

Ο Taylor Fritz εκθείασε τον Novak Djokovic μετά την 6η διαδοχική ήττα του από τον Σέρβο και εξήγησε πως βρίσκεται σε διαφορετικό επίπεδο από τους υπόλοιπους.

Σε μια χρονιά με πολλούς διαφορετικούς πρωταγωνιστές, ο Djokovic αποτέλεσε τη μοναδική σταθερά, ωστόσο ήταν μια πολύ ασυνήθιστη χρονιά για τον Σέρβο, που για 1η φορά στην καριέρα του έλειψε για τόσο πολύ καιρό από το tour, ενώ ήταν υγιής.

Με αρκετή σιγουριά, ο Fritz εξήγησε πως ο Djokovic ήταν ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο φέτος, όμως κάθε φορά που απουσιάζει από το tour υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί υποψήφιοι που έχουν ίσες πιθανότητες για να κατακτήσουν μεγάλους τίτλους.

"Ήταν μια τρελή σεζόν, αλλά το δικό μου συμπέρασμα είναι πως όποτε έπαιζε ο Novak, ήταν ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Δεν υπάρχει αμφιβολία σε αυτό. Όταν δεν ήταν σε θέση να παίζει, είχαμε πολλά διαφορετικά αποτελέσματα. Το επίπεδο είναι πάνω κάτω ίδιο αν βγάλουμε τον Novak από την εξίσωση", είπε ο Fritz.

"Όταν απουσιάζει ο Novak, υπάρχουν 15-20 παίκτες που μπορούν να κερδίσουν ένα μεγάλο τουρνουά. Εξαρτάται από την κατάσταση που θα βρεθούν την συγκεκριμένη μέρα και τις συνθήκες. Γι' αυτό και έχουμε δει τόσους πολλούς διαφορετικούς νικητές", πρόσθεσε ο Fritz, που και εκείνος κέρδισε έναν μεγάλο τίτλο φέτος, στο Indian Wells.

Θυμίζουμε πως ο Fritz ηττήθηκε με 7-6 (5), 7-6 (6) από τον Djokovic στα ημιτελικά του ATP Finals, ολοκληρώνοντας τη σεζόν του και το επιτυχημένο του ντεμπούτο στο τουρνουά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots