ATP
Κύργιος: "Εγώ θα έπρεπε να ήμουν υποψήφιος για προπονητής της χρονιάς"

 
Νικ Κύργιος
Νικ Κύργιος © Peter Staples/ATP Tour
tn team Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 - 19:59

Ο Νικ Κύργιος αυτοπροτάθηκε για το βραβείο του προπονητή της χρονιάς, αστειευόμενος προφανώς, αλλά βρίσκοντας και μια ευκαιρία για να μας θυμίσει ότι έκανε μια πολύ καλή σεζόν χωρίς να έχει προπονητή στο πλευρό του.

Παρότι έχει μια καλή ομάδα και ένα πολύ καλό κλίμα σ' αυτή, όπως ο ίδιος λέει με κάθε ευκαιρία, ο Νικ Κύργιος πολλές φορές χρειάζεται να δουλεύει περισσότερο από τους αντιπάλους του κατά την προετοιμασία του για ένα παιχνίδι, αφού πρέπει να αναλύει τους αγώνες και να τους προσεγγίζει τακτικά μόνος του, χωρίς τη βοήθεια κάποιου προπονητή.

Με αφορμή την ανακοίνωση της ΑΤΡ για τις φετινές υποψηφιότητες των ATP Awards, ο 27χρονος Ελληνοαυστραλός θύμισε σε όλους πως χωρίς προπονητή έκανε μια πολύ καλή σεζόν, φτάνοντας μέχρι τον τελικό του Wimbledon. Γι' αυτό και... αυτοπροτάθηκε, αστειευόμενος βεβαίως, για το βραβείο του προπονητή της χρονιάς.

"Για να είμαι ειλικρινής, εγώ θα έπρεπε να είμαι προπονητής της χρονιάς. Οδήγησα τον εαυτό μου στον τελικό του Wimbledon", έγραψε με ένα γελαστό emoji στο Twitter ο Κύργιος.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots