ATP
Διπλά στο Indian Wells Κύργιος και Djokovic

 
Διπλά στο Indian Wells Κύργιος και Djokovic
© AELTC / Simon Bruty
tn team Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2022 - 15:32

Το "bromance" του Νικ Κύργιου με τον Novak Djokovic φαίνεται πως θα έχει συνέχεια και το 2023, με τον Κύργιο να αποκαλύπτει πως θα παίξει διπλά με τον Djokovic στο Indian Wells, εφόσον βεβαίως του επιτραπεί η είσοδος στη χώρα.

Μέσω ενός story στο Instagram, o Κύργιος αποκάλυψε πως αν όλα πάνε καλά, τον ερχόμενο Μάρτιο θα παίξει διπλό μαζί με τον Djokovic στο Masters του Indian Wells, στην Καλιφόρνια.

Βασική προϋπόθεση βεβαίως θα είναι να αλλάξουν τη νομοθεσία τους οι Ηνωμένες Πολιτείες, αφού μέχρι και σήμερα δεν επιτρέπουν την είσοδο στη χώρα σε μη εμβολιασμένα άτομα.

Θυμίζουμε πως ο Κύργιος και o Djokovic δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις στο παρελθόν, όμως ο Κύργιος ήταν ένα από τα λίγα δημόσια πρόσωπα που εξέφρασε δημόσια τη στήριξή του στον Nole, όταν είχε εκείνη την απίστευτη περιπέτεια στην Αυστραλία τέτοια εποχή πέρσι. Μετά απ' αυτό τα πάντα άλλαξαν, με τον Djokovic να εκτιμάει τη στήριξη του Κύργιου και τους δυο τους να μιλούν και να αναπτύσσουν μεταξύ τους μια φιλική σχέση, που μετατράπηκε σε... bromance, στον τελικό του Wimbledon.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots