ATP
Alcaraz: "O Djokovic είναι σαν Θεός"

 
Alcaraz: "O Djokovic είναι σαν Θεός"
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023 - 14:20

Εγκωμιαστικά ήταν τα σχόλια που έκανε ο Carlos Alcaraz για τον Novak Djokovic, που κατάφερε να επιστρέψει στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης και να τον ρίξει στο Νο.2.

Σε δηλώσεις που έκανε από το Μπουένος Άιρες, όπου βρίσκεται για τις υποχρεώσεις του στο Argentina Open, o Alcaraz εκθείασε τον Djokovic, που πριν μερικές εβδομάδες κατέκτησε τον 22ο Grand Slam τίτλο του στο Australian Open και τον έριξε από το Νο.1, όπου πλέον βρίσκεται για 375 εβδομάδες και συνεχίζει.

"Δεν έχει αδυναμίες. Η ικανότητά του να παίρνει τις σωστές αποφάσεις στο γήπεδο είναι απίθανη και επίσης η σωματική και η πνευματική του κατάσταση είναι εκπληκτικές. Είναι σαν Θεός και τον θαυμάζω, όλα αυτά τα χρόνια καταφέρνει να παραμένει σ' αυτό το επίπεδο και να συνεχίζει να είναι ο καλύτερος. Είναι πολύ, πολύ δύσκολο αυτό που κάνει και τον θαυμάζω πολύ γι' αυτό", είπε χαρακτηριστικά ο Ισπανός.

Ο Alcaraz παραμένει πολύ ψηλά, στο Νο.2 του κόσμου, και όπως όλα δείχνουν θα έχει ευκαιρίες στο κοντινό μέλλον να διεκδικήσει την επιστροφή του στην κορυφή. Όπως είπε όμως, δεν είναι κάτι που υπάρχει στο μυαλό του αυτή τη στιγμή, αφού εστιάζει στην ανάρρωσή του και στην ανάκτηση της αγωνιστικής του φόρμας.

"Τώρα δεν είναι στόχος μου το Νο.1. Αλλά θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για να βρεθώ ξανά σ' αυτή τη θέση."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots