ATP
Becker: "Όσο ήμουν στη φυλακή ο Novak με βοηθούσε"

 
Becker: "Όσο ήμουν στη φυλακή ο Novak με βοηθούσε"
© REUTERS/Thomas Peter
tn team Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023 - 12:56

Μια νέα ιστορία που δείχνει το πολύ καλό πρόσωπο του Novak Djokovic και εκτός γηπέδων, ήρθε στη δημοσιότητα δια στόματος Boris Becker.

Στα πλαίσια της προώθησης του νέου ντοκυμαντέρ The World vs. Boris Becker, που έκανε πρεμιέρα αυτές τις ημέρες στο φεστιβάλ του Βερολίνου, ο Becker αποκάλυψε πως όσο βρισκόταν στη φυλακή, ο Djokovic βοήθησε τον ίδιο και την οικογένειά του.

"Είχαμε μια επαγγελματική σχέση για πολλά χρόνια, που σταμάτησε το 2016. Αλλά κρατήσαμε επαφή, ακόμα και όταν βρισκόμουν στη φυλακή.

Όσο ήμουν στη φυλακή, ο Novak βοήθησε εμένα και την οικογένειά μου. Είμαι πολύ περήφανος για εκείνον, γιατί είναι πιθανότατα ο καλύτερος όλων των εποχών και είμαι και γω μέρος αυτής της ιστορίας", είπε ο Becker.

Σχετικά με το rivalry με τον Nadal και την κούρσα των τίτλων Grand Slams, ο Becker ανέφερε: "Το τένις έχει δυο Βασιλιάδες αυτή τη στιγμή, κάτι που είναι θαυμάσιο. Γι' αυτό το άθλημα είναι πολύ συναρπαστικό αυτή την περίοδο."

Θυμίζουμε πως ο Becker πέρασε 8 μήνες στη φυλακή, εξαιτίας των οικονομικών εγκλημάτων που διέπραξε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αρχικά είχε τιμωρηθεί με 2,5 χρόνια κάθειρξη, αλλά η καλή του διαγωγή σε συνδυασμό με τη βρετανική νομοθεσία, του επέτρεψε να αποφυλακιστεί πρόωρα, με την προϋπόθεση να φύγει από τη χώρα. Έτσι, τους τελευταίους μήνες μένει μόνιμα στη Γερμανία, όπου εργάζεται ήδη ως σχολιαστής για το Eurosport, αλλά και σε άλλα διάφορα πρότζεκτ.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots