ATP
Η κλήρωση του Djokovic στο Ντουμπάι

 
Η κλήρωση του Djokovic στο Ντουμπάι
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2023 - 12:52

Ο Novak Djokovic θα επιστρέψει στη δράση την ερχόμενη εβδομάδα στο Ντουμπάι και έχει πιθανές "συγκρούσεις" με τον Hubert Hurkacz στα προημιτελικά και με τον Daniil Medvedev στα ημιτελικά. Δείτε αναλυτικά την κλήρωση.

Στον πρώτο του αγώνα μετά τον θρίαμβο στην Αυστραλία, ο Nole θα αντιμετωπίσει κάποιον από το ταμπλό των προκριματικών, είτε qualifier, είτε lucky loser. Εφόσον επιβεβαίωσει τα προγνωστικά, θα παίξει στον 2ο γύρο με έναν εκ των Tallon Griekspoor και Contant Lestienne.

Στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τον Hubert Hurkacz, που όμως θα έχει πολύ δύσκολη πρεμιέρα κόντρα στον Andy Murray, ενώ στον 2ο γύρο θα συναντήσει είτε τον Alexei Popyrin, είτε κάποιον από τα προκριματικά. Στα ημιτελικά, ο Nole διασταυρώνεται με τον Daniil Medvedev.

Ο Medvedev από την πλευρά του μπορεί να παίξει με τον Borna Coric στα προημιτελικά, ενώ σ' αυτό το τμήμα του ταμπλό βρίσκεται και ο Θανάσης Κοκκινάκης, που θα παίξει πρώτα με κάποιον qualifier και αν κερδίσει θα παίξει με έναν εκ των Coric και Daniel Evans.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό και πιθανοί αντίπαλοι του Djokovic μόνο στον τελικό, είναι οι Andrey Rublev, Felix Auger-Aliassime και Alexander Zverev. Και οι 3 θα έχουν δύσκολες πρεμιέρες, απέναντι στους Filip Krajinovic, Maxime Cressy και Jiri Lehecka αντίστοιχα. Στα προημιτελικά, ο Rublev διασταυρώνεται με τον Karen Khachanov, ενώ ο Zverev με τον Auger-Aliassime.

Αναλυτικά η κλήρωση του Dubai Tennis Championships

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots