ATP
Κύργιος: Εκτός Indian Wells και Μαϊάμι

 
Κύργιος: Εκτός Indian Wells και Μαϊάμι
© Peter Staples/ATP Tour
tn team Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2023 - 16:13

Ο Νικ Κύργιος θα χάσει τα πρώτα δυο Masters της χρονιάς, καθώς απέσυρε τη συμμετοχή του από το Indian Wells και το Μαϊάμι.

Ο Κύργιος απέσυρε τη συμμετοχή του από τα δυο αμερικάνικα Masters του Μαρτίου, του Indian Wells και του Μαϊάμι, καθώς δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του.

Θυμίζουμε πως ο 27χρονος Ελληνοαυστραλός δεν έχει αγωνιστεί ακόμα στη φετινή σεζόν. Έχασε τον πρώτο μήνα της χρονιάς κι τα τουρνουά της πατρίδας του εξαιτίας του τραυματισμού του στο γόνατο και στο τέλος του Ιανουαρίου πήρε την απόφαση να μπει στο χειρουργείο για να το αφήσει πίσω του.

Δεν αποκλείεται αυτό το πισωγύρισμα να του κοστίσει και ολόκληρο το πρώτο εξάμηνο του 2023, αφού ως γνωστόν η χωμάτινη σεζόν δεν είναι η αγαπημένη του και εφόσον δεν θα αγωνιστεί μέχρι το ξεκίνημά της, ενδεχομένως τον ωθήσει στην απόφαση να ξεκινήσει απευθείας την προετοιμασία του για το γρασίδι.

Πάντως την περσινή σεζόν είχε πει πως θα επιστρέψει κάποια στιγμή στο Roland Garros, κυρίως επειδή η σύντροφός του θέλει να πάει στο Παρίσι!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots