ATP
1ος ημιτελικός στη χρονιά για τον Zverev (vids)

 
1ος ημιτελικός στη χρονιά για τον Zverev (vids)
tn team Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2023 - 15:18

O Alexander Zverev απέκλεισε και τον Lorenzo Sonego με straight sets, για να προκριθεί στον πρώτο του ημιτελικό για το 2023.

Η πολύ καλή εικόνα που δείχνει από την αρχή της εβδομάδας στο Ντουμπάι συνεχίζεται για τον Alexander Zverev, που νίκησε και τον Lorenzo Sonego στα δυο σετ, με 7-5, 6-4, για να πάρει το πρώτο εισιτήριο για τους ημιτελικούς του Dubai Tennis Championships.

Έπαιξε στον 1ο του προημιτελικό για το 2023 σήμερα ο 25χρονος Γερμανός και κατάφερε να προκριθεί και στον 1ο του ημιτελικό, έχοντας ταξιδέψει στο Ντουμπάι με μόλις 3 νίκες στις πρώτες 9 αναμετρήσεις του στη σεζόν.

Στο 1ο σετ και οι δυο είχαν χαμένες ευκαιρίες για break, με τον Zverev τελικά να φτάνει σε αυτό στο 12ο game και να κάνει το 7-5. Έκανε ένα ακόμα break στα μέσα του 2ου σετ για να προηγηθεί με 4-2 ο Γερμανός, ο οποίος επέστρεψε από το 0-40 στο 10ο game και κράτησε το σερβίς του για να διαμορφώσει το τελικό 6-4.

Στον πρώτο του ημιτελικό μετά το Roland Garros του 2022, εκεί όπου υπέστη και τον τραυματισμό στον αστράγαλο που τον άφησε εκτός για όλη την υπόλοιπη χρονιά, ο Zverev θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Andrey Rublev και Botic Van De Zandschulp.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots