ATP
20 νίκες και συνεχίζει ο Nole (vids)

 
20 νίκες και συνεχίζει ο Nole (vids)
tn team Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2023 - 19:06

Ασταμάτητος δείχνει και στο τουρνουά του Ντουμπάι ο Novak Djokovic, ο οποίος "εξουδετέρωσε" και τον Hubert Hurkacz με 2-0 σετ, έφτασε τις 20 διαδοχικές νίκες στο tour και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Dubai Tennis Championships.

Ακόμα ένα βήμα προς τον 6ο τίτλο του στο Ντουμπάι και 94o συνολικά στην καριέρα του έκανε ο Novak Djokovic, ο οποίος επιβλήθηκε του Hubert Hurkacz με 6-3, 7-5 και προκρίθηκε στην τελική 4άδα του Dubai Tennis Championships.

Ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου, ο οποίος δίνει το πρώτο του τουρνουά μετά την Αυστραλία, δείχνει ασταμάτητος και αυτή την εβδομάδα, έχοντας ήδη ανεβάσει πολύ τους ρυθμούς του, μετά και το δικαιολογημένα μουδιασμένο ξεκίνημα που είχε.

Σήμερα έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, δεν κινδύνεψε ούτε λεπτό από τη γραμμή του σερβίς και "έσπασε" μια φορά σε κάθε σετ το σερβίς του Πολωνού, στο 1ο σετ στο 4ο game για το 3-1 και στο 2ο σετ στο τέλος για να προηγηθεί με 6-5, κλείνοντας το παιχνίδι με ένα love service game σε 81 λεπτά.

Ο Djokovic έφτασε τις 20 διαδοχικές νίκες στο tour, ενώ στη φετινή σεζόν έχει 15 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Μετά από το ATP Finals, το Adelaide International και το Australian Open, διεκδικεί τον 4ο διαδοχικό τίτλο του αυτή την εβδομάδα, σε μια πόλη που έχει πολύ καλή παράδοση.

Την ίδια στιγμή παρέμεινε αήττητος κόντρα στον Hurkacz, τον οποίο έχει κερδίσει και στις 5 συναντήσεις τους, ενώ σταμάτησε και το σερί του Πολωνού, που είχε κατακτήσει την προηγούμενη εβδομάδα τον τίτλο στη Μασσαλία και μετρούσε 6 διαδοχικές νίκες.

Στον αυριανό ημιτελικό του Ντουμπάι, ο Djokovic θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Daniil Medvedev και Borna Coric.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots