ATP
Ντουμπάι: Το πρόγραμμα των ημιτελικών

 
Ντουμπάι: Το πρόγραμμα των ημιτελικών
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tennisnews team Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2023 - 6:08

Στην τελική ευθεία μπαίνει το δυνατό 500άρι του Ντουμπάι, με δυο πολύ μεγάλα παιχνίδια να βρίσκονται σήμερα στο πρόγραμμα, για την ημιτελική φάση του τουρνουά. Το πρόγραμμα και η τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων.

Πρώτο θα αρχίσει το παιχνίδι του Andrey Rublev με τον Alexander Zverev, που είναι προγραμματισμένο για τις 15:00 ώρα Ελλάδας.

Θα είναι η 6η συνάντηση των δυο τους για το tour της ΑΤΡ, με τον Zverev να έχει κερδίσει και τις 5 προηγούμενες. Δεν έχουν συναντηθεί ωστόσο από τον Αύγουστο του 2021 και τον τελικό του Σινσινάτι, με τον Rublev να βρίσκεται σίγουρα σε καλύτερη κατάσταση τους τελευταίους μήνες, αλλά και τον Zverev να παρουσιάζεται καλύτερος από ποτέ σ' αυτό το τουρνουά, μετά τον τραυματισμό του.

Θα ακολουθήσει, όχι πριν τις 17:00 ώρα Ελλάδας, ένα επίσης πολύ μεγάλο παιχνίδι, μεταξύ του Novak Djokovic και του Daniil Medvedev.

Αμφότεροι οι δυο παίκτες βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, με τον Djokovic να είναι ακόμα αήττητος στο 2023 (15-0) και να μετράει 20 διαδοχικές νίκες στο tour και τον Medvedev να έχει κερδίσει 12 συνεχόμενα παιχνίδια στις τελευταίες 3 εβδομάδες.

Θα είναι η 14η φορά που θα συναντηθούν οι δυο τους, με τον Djokovic να έχει κερδίσει τις 9 από τις 13 προηγούμενες (9-4) και τις 4 τελευταίες.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (03/03):

Centre Court:
15:00 Alexander Zverev [7] v. Andrey Rublev [2] COSMOTE SPORT 6HD
17:00 Novak Djokovic [1] v. Daniil Medvedev [3] COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots