ATP
Νικηφόρες πρεμιέρες για Sinner και Auger-Aliassime (vids)

 
Jannik Sinner
Jannik Sinner © Peter Staples/ATP Tour
tn team Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023 - 23:53

O Jannik Sinner και ο Felix Auger-Aliassime πέτυχαν αμφότεροι νίκες στα δυο σετ, στις πρεμιέρες τους στο Indian Wells.

Ο Sinner επιβλήθηκε του Richard Gasquet με 6-3, 7-6 (2) στην πρεμιέρα του στο Indian Wells Masters, για να πάρει την πρόκριση για τη φάση των "32" του τουρνουά της Καλιφόρνιας.

Παίζοντας στον πρώτο του αγώνα μετά από το Ρότερνταμ, όπου είχε ηττηθεί από τον Daniil Medvedev, o Sinner έκανε ένα καλό παιχνίδι, το οποίο ολοκλήρωσε με 28 winners.

Στο 1ο σετ είχε βρεθεί πίσω με 0-2, αλλά γρήγορα ανέκαμψε και πήρε τα 6 από τα 7 επόμενα games, για να το κατακτήσει με 6-3. Στο 2ο σετ κανείς από τους δυο δεν έφτασε σε break point, όμως ο Sinner ήταν πολύ καλύτερος στο tie-break, όπου επιβλήθηκε με 7-2.

Στον 3ο γύρο ο Sinner έχει πιθανή κόντρα με τον συμπατριώτη του, Lorenzo Musetti, που θα αντιμετωπίσει αργότερα σήμερα τον Adrian Mannarino.

Στους "32" προκρίθηκε και ο Felix Auger-Aliassime, ο οποίος επίσης βρέθηκε πίσω με break στο ξεκίνημα του αγώνα, όμως ισορρόπησε την κατάσταση και αργότερα πήρε τη νίκη με 7-6 (5), 6-4 επί του Pedro Martinez.

Ο νεαρός Καναδός, Νο.8 στο ταμπλό, θα περιμένει την αναμέτρηση του Francisco Cerundolo με τον Jack Sock, για να μάθει τον επόμενο αντίπαλό του.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots