ATP
Indian Wells: Το πρόγραμμα του Σαββάτου

 
Indian Wells: Το πρόγραμμα του Σαββάτου
© Manuela Davies/USTA
tn team Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023 - 13:14

Το μεγάλο παιχνίδι του Carlos Alcaraz με τον Jannik Sinner ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα του Indian Wells, ενώ ο Daniil Medvedev θα προσπαθήσει να επεκτείνει το νικηφόρο του σερί, κόντρα στον Frances Tiafoe.

Ο πρώτος ημιτελικός του μονού ανδρών θα αρχίσει στις 22:00 το βράδυ ώρα Ελλάδας και θα είναι αυτός ανάμεσα στον Daniil Medvedev και τον Frances Tiafoe.

O Medvedev θα επιχειρήσει να δώσει συνέχεια στο καταπληκτικό νικηφόρο σερί του, αναζητώντας την 19η διαδοχική νίκη του στο tour, ενώ απέναντι στον Tiafoe θα διεκδικήσει την 5η νίκη του, σε ισάριθμες αναμετρήσεις (4-0).

Δεύτερος ημιτελικός, που θα ξεκινήσει γύρω στα μεσάνυκτα ώρα Ελλάδας, θα είναι το μεγάλο ματς του Carlos Alcaraz με τον Jannik Sinner.

Ο Alcaraz έχει ξεκινήσει πολύ εντυπωσιακά τη σεζόν του και έχει 12 νίκες σε 13 αναμετρήσεις, ενώ αν κατακτήσει το τρόπαιο στο Indian Wells, θα επιστρέψει στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης. Βέβαια, για να παραμείνει εκεί, θα χρειαστεί να κατακτήσει τον τίτλο και στο Μαϊάμι.

Απέναντι στον Sinner θα αναμετρηθεί για 5η φορά για το ATP Tour, με τους δυο παίκτες να έχουν από 2 νίκες. Η τελευταία τους συνάντηση ήταν εκείνη η επική μονομαχία που έδωσαν για τα προημιτελικά του US Open, όπου ο Ισπανός είχε πάρει τη νίκη στα 5 σετ.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (18/03):

Stadium 1:
22:00 Daniil Medvedev [5] v. Frances Tiafoe [14] COSMOTE SPORT 6HD
00:00 Carlos Alcaraz [1] v. Jannik Sinner [11] COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots