ATP
Νίκη για τον Κοκκινάκη στο Μαϊάμι

 
Νίκη για τον Κοκκινάκη στο Μαϊάμι
tn team Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 - 21:28

Ο Θανάσης Κοκκινάκης άνοιξε με νίκη τις υποχρεώσεις του στο Μαϊάμι και έκανε το πρώτο βήμα για την είσοδο στο κυρίως ταμπλό του Miami Open.

Σε ένα ελεγχόμενο παιχνίδι, ο Θανάσης Κοκκινάκης επικράτησε του Andrea Collarini με 6-3, 6-3 σε 78 μόλις λεπτά και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό του Masters του Μαϊάμι.

Ο 26χρονος Ελληνοαυστραλός, Νο.94 στην παγκόσμια κατάταξη, απέκτησε από πολύ νωρίς τον έλεγχο στο ματς, κερδίζοντας τα 3 πρώτα games για το 3-0. Στο 5ο και στο 7ο game έσβησε από ένα break point, για να διατηρήσει το πλεονέκτημά του και να κλείσει το 1ο σετ στο 9ο game, με ένα ακόμα κράτημα σερβίς.

Στο 2ο σετ ο Θανάσης δεν απειλήθηκε καν με break point, για να "σπάσει" το σερβίς του Αργεντινού, Νο.191 στον κόσμο, στο πρώτο και στο τελευταίο game, ολοκληρώνοντας και αυτό το σετ με 6-3.

Ο Κοκκινάκης, ο οποίος πριν δυο εβδομάδες μπήκε στο κυρίως ταμπλό του Indian Wells από τα προκριματικά, θα διεκδικήσει μια ακόμα πρόκριση σε κυρίως ταμπλό Masters διοργάνωση αύριο, αντιμετωπίζοντας έναν εκ των Benoit Paire και Gijs Brouwer.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots